ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να δημιουργήσετε εφέ lifting στο πρόσωπο με 2 απλά makeup tips


Ελένη Τσούτση

7 Οκτωβρίου 2022

Πώς να δημιουργήσετε εφέ lifting στο πρόσωπο με 2 απλά makeup tips
Το μακιγιάζ μπορεί να κάνει μικρά θαύματα, ακόμη και να χαρίσει ένα lifting εφέ στο πρόσωπό σας

Θέλετε να δείχνετε πιο φρέσκιες και ανανεωμένες; Το μακιγιάζ μπορεί εύκολα να σας βοηθήσει σε αυτό σας το σκοπό. Και αν φαντάζεστε περίπλοκες τεχνικές, να σας βεβαιώσουμε ότι μιλάμε για απλές τεχνικές που γίνονται με προϊόντα που έχετε ήδη στο νεσεσέρ σας.

Οι makeup artists λοιπόν ξεχωρίζουν δυο τεχνικές που θα αναδείξουν τα δυνατά σας σημεία: το contouring και τα καλοσχηματισμένα φρύδια. Με αυτά τα δυο tips θα δημιουργήσετε ένα face lifting εφέ που θα λατρέψετε!

Jenny.Gr

Contouring

Αν το πρόσωπό σας έχει χαλαρώσει, το contouring είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Η πιο φυσική εκδοχή του controuring ξεκινά από την σωστή περιποίηση προσώπου, δηλαδή μια ενυδατική και ένα primer λάμψης θα αποτελέσουν την βάση για ένα glowy μακιγιάζ με διάρκεια.

Το blending είναι το κλειδί για υπέροχο αποτέλεσμα. Απλώστε λίγη ποσότητα προϊόντος και "σβήστε" το όσο χρειάζεται για να μην δείχνει «ξένο» πάνω στο δέρμα. Αν όντως θέλετε να προσθέσετε επιπλέον προϊόν, κάντε το σταδιακά και μην ξεχάσετε να δείτε το τελικό αποτέλεσμα σε φυσικό φως με έναν καθρέφτη!

Καλοσχηματισμένα φρύδια

Αναδείξετε το βλέμμα σας με τα κατάλληλα προϊόντα. Χρησιμοποιήστε ένα φυσικό concealer που είναι λίγο πιο ανοιχτό από το δέρμα σας και στη συνέχεια «σβήστε» το με ένα πινέλο για foundation. Αυτό θα δώσει την ψευδαίσθηση ενός πιο «σηκωμένου» και πιο ξεκούραστου ματιού. Για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα, το προϊόν πρέπει να είναι ματ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.