AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτά τα κραγιόν ταιριάζουν απόλυτα στις ξανθιές


Ελένη Τσούτση

26 Οκτωβρίου 2022

 Αυτά τα κραγιόν ταιριάζουν απόλυτα στις ξανθιές
Επιλέξτε μια από τις παρακάτω hot αποχρώσεις

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι γυναίκες με ξανθά μαλλιά έχουν ένα σημαντικό προνόμιο, μπορούν να βάφονται πιο έντονα και το αποτέλεσμα να μη δείχνει υπερβολικό. Το ανοιχτό χρώμα μαλλιών υπερτερεί σε ένα look και τα σημεία που μπορείτε να τονίσετε είναι τα χείλη σας.

Η εφαρμογή του κραγιόν είναι η τελευταία πινελιά που κάνει όλη τη διαφορά σε ένα μακιγιάζ. Άλλωστε το κραγιόν είναι το beauty item που χαρίζει την αίσθηση υγείας κάθε εποχή και ειδικότερα τον χειμώνα για να κάνει το πρόσωπό μας ακόμη πιο φρέσκο και ζωντανό.

Άλλοτε μπορεί να κάνει ένα καταπληκτικό μακιγιάζ να δείχνει μουντό και άλλες φορές πραγματικά να το απογειώσει. Σύμφωνα μάλιστα με τους makeup experts, oι rosy και peachy χρωματισμοί ταιριάζουν τέλεια στις ξανθιές.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

Το fall makeup look είναι η τέλεια ευκαιρία για να ανανεώσετε την απόχρωση που μέχρι τώρα χρησιμοποιούσατε και να επιλέξετε μία από τις παρακάτω που θα σας εμπνεύσουν για να κάνετε τις πιο glam εμφανίσεις αυτή τη σεζόν!