ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Charlize Theron αποχαιρέτησε τα ξανθά μαλλιά για την top απόχρωση της σεζόν


Ελένη Τσούτση

24 Οκτωβρίου 2022

H Charlize Theron αποχαιρέτησε τα ξανθά μαλλιά για την top απόχρωση της σεζόν
Τελικά υπάρχει απόχρωση μαλλιών που να μην ταιριάζει στην Charlize Theron;

Αυτό είναι σίγουρα ένα ρητορικό ερώτημα καθώς έχει αποδείξει ότι μπορεί να υποστηρίξει όλες τις αποχρώσεις και πάντα να αποτελεί το ιδανικό inspo για την επόμενη αλλαγή που θα κάνουμε στα μαλλιά μας. Η ηθοποιός εμπιστεύεται ένα από τους top hair stylists στο Hollywood, Adir Abergel.

Τώρα λοιπόν δοκίμασε μια πιο σκούρα απόχρωση και τα μαλλιά της είναι σχεδόν μαύρα και το αποκάλυψε στην τελευταία της εμφάνιση. Η συγκεκριμένη απόχρωση αναδεικνύει υπέροχα τα χαρακτηριστικά της και έρχεται σε μια ιδιαίτερη αντίθεση με το χρώμα των ματιών της.

Jenny.Gr

Πόζαρε λοιπόν με χωρίστρα στη μέση και χαμηλό sleek κότσο δημιουργώντας ένα υπέροχο hair look, ιδανικό για όλες τις ώρες. Η Charlize ομολογουμένως λατρεύει τις αλλαγές στα μαλλιά της και εμείς είμαστε εδώ για να τις καταγράψουμε και χαρίζοντάς σας την απαραίτητη έμπνευση.

Τα σχεδόν μαύρα μαλλιά γίνονται το νέο και μάλλον απροσδόκητο hair trend του χειμώνα και η επιστροφή στο natural look είναι ο όρος που χαρακτηρίζει τη φετινή σεζόν. Πρόκειται για το off black brunette που είναι η νέα super hot απόχρωση, ένα σχεδόν μαύρο καστανό χρώμα που δείχνει τα μαλλιά πλούσια και λαμπερά!

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.