ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το colorful eyeliner είναι η τάση (και) του φθινοπώρου


Ελένη Τσούτση

22 Οκτωβρίου 2022

Το colorful eyeliner είναι η τάση (και) του φθινοπώρου
Τα χρωματιστά eyeliner μπορεί να τα είδαμε και να τα αγαπήσαμε πολύ το καλοκαίρι, αλλά όλα δείχνουν ότι αυτή ήταν μόνο η αρχή! Οι έντονες αποχρώσεις θα μας απασχολήσουν το ίδιο και το φθινόπωρο και δεν έχετε παρά να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη

H τέλεια γραμμή eyeliner είναι το ζητούμενο σε κάθε εντυπωσιακό μακιγιάζ.

Πολλές φορές βέβαια, φαντάζει εξίσωση δευτέρου βαθμού για δυνατούς λύτες. Όπως όμως και στα μαθηματικά, έτσι και στο eyeliner, η εξάσκηση είναι η λύση για να γίνουν όλα ευκολότερα. Είναι κυριολεκτικά στο χέρι μας να καταφέρουμε να πετύχουμε την τέλεια γραμμή eyeliner, αυτή φυσικά που ταιριάζει στο σχήμα των ματιών μας.

Μπορεί συνήθως να επενδύουμε σε ένα κλασικό μαύρο eyeliner αλλά το νέο trend της σεζόν συνεχίζει να είναι το χρωματιστό eyeliner. Λευκό, μπλε, ροζ, χρυσό είναι μερικές από τα πιο hotχρώματα που φωτίζουν και αναδεικνύουν το βλέμμα.

Οι έντονοι τόνοι είναι σίγουρα sexy και θα κάνουν τα μάτια σας να δείχνουν σαγηνευτικά. Κάντε τη διαφορά στο eyeliner, επιλέγοντας τα ακριβώς αντίθετα χρώματα από το μαύρο και δημιουργήστε ένα μοναδικό look, που θα κερδίσει τις εντυπώσεις αυτό το φθινόπωρο.

Στην παρακάτω gallery θα βρείτε όλες τις αποχρώσεις eyeliner που θα σας ενθουσιάσουν:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.