ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Led eyeliner: Η τολμηρή τάση στο μακιγιάζ που κάνει θραύση τώρα


Ελένη Τσούτση

8 Δεκεμβρίου 2022

Led eyeliner: Η τολμηρή τάση στο μακιγιάζ που κάνει θραύση τώρα
Instagram/@bizceizleyin
Το TikTok κατακλύζεται από τις πιο hot τάσεις ομορφιάς και εμείς είμαστε εδώ για να τις καταγράφουμε

Ανεξάρτητα από την προσωπική σας αισθητική, στο TikTok η καθεμία μπορεί να βρει κάτι που θα την ενθουσίασει. Είτε είναι μία έντονη γραμμή eyeliner, είτε είναι το natural δέρμα, είτε ακόμη τα nude κομψά χείλη. Eμείς θα σταθούμε στο LED eyeliner που συνεχίζει να κερδίζει έδαφος και αυτή τη σεζόν.

Αποχαιρετάμε πλέον την κλασική γραμμή eyeliner και κάνουμε την διαφορά με ιδιαίτερα έντονα neon χρώματα που κάνουν τα μάτια τους απόλυτους πρωταγωνιστές.

Παρά το όνομα, το LED eyeliner δεν έχει να κάνει με το να βάζετε αληθινά φώτα LED στο πρόσωπό σας - προφανώς — αλλά είναι εμπνευσμένο από το πώς θα έμοιαζε. Αυτό το eye look χρειάζεται λευκή επένδυση ως βάση για να δώσει έμφαση στο neon χρώμα eyeliner.

Και σε αυτό το σημείο, έρχονται τα παρακάτω makeup looks, για να σας εμπνεύσουν.

@makeupbymonicaa

This needs to be the new viral tik tok makeup trend cause IT SLAYYYS ❤️💯🤎 @beatsbydeb #neoneyeliner#ledeyeliner#viralmakeup#makeuptrends#makeuptutorial#graphicliner#eyelinertutorial#makeuphacks#makeuptips#beginnermakeup#viralmakeuphack#colorfulmakeup#creativemakeup

♬ original sound - Monica

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.