ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτό είναι το πιο λαμπερό μακιγιάζ για όλες τις ώρες


Ελένη Τσούτση

30 Ιανουαρίου 2023

Αυτό είναι το πιο λαμπερό μακιγιάζ για όλες τις ώρες
Δείτε τα βήματα για ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ που ταιριάζει σε όλες

Ανεξάρτητα από την ηλικία, την προσωπικότητά σας, αλλά και το προσωπικό σας στιλ, το παρακάτω makeup look σας ταιριάζει αναμφισβήτητα.

Ένα look που τονώνει την αυτοπεποίθησή σας, αναδεικνύει την femme fatale πλευρά σας, τονίζει τα χαρακτηριστικά σας και εσείς αισθάνεστε πιο άνετες με τον εαυτό σας. Ειδικά αν αναζητάτε έναν ξεχωριστό τρόπο να «ενδυναμώσετε» το winter look σας.

Ποια είναι όμως το βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για την πιο δυνατή τάση της σεζόν;

  • Επενδύουμε σε απαλό, υφρό κατά προτίμηση foundation και το απλώνουμε στο πρόσωπό μας. Επιμένουμε περισσότερο σε τυχόν σημάδια που έχουμε ή στυος μαύρους κύκλους, που χρειάζονται extra κάλυψη.
  • Με το highlighter βγάζουμε προς τα έξω, δίνοντας λάμψη σημεία όπως το κόκκαλο στα ζυγωματικά, κάτω από την περιοχή των ματιών, την κορυφή της μύτης, το τόξο του έρωτα γνωστή και ως καρδιά του άνω χείλους και φυσικά την περιοχή των ματιών και συγκεκριμένα τις εσωτερικές κόγχες και το τόξο των φρυδιών.
  • Ακολουθούν τα κοψίματα κάτω από το κόκκαλο των ζυγωματικών και προς το μέτωπο, στις ρίζες των μαλλιών.
  • Ένα κρεμώδες ρουζ θα μας δώσει αυτή τη φρεσκάδα που χρειάζεται το πρόσωπό μας και που ταιριάζει απόλυτα με τις γυαλάδες που έχουμε δημιουργήσει με το highlighter.
  • Ακολουθούν τα μάτια, τα οποία τονίζουμε με γήινη σκιά, που περιέχει shimmer. Μία απλή εφαρμογή θα δώσει αυτή τη διακριτική λάμψη που χρειαζόμαστε και που είναι ιδανική τόσο για πρωινά, όσο και για βραδινά looks. Οπωσδήποτε τονίζουμε τις βλεφαρίδες με μάσκαρα και αν θέλουμε extra ένταση προσθέτουμε bronze, καφέ μολύβι ματιών, εσωτερικά στις ρίζες των βλεφάρων.
  • Τέλος το lip gloss που έχει επιστρέψει δυναμικά στο νεσεσέρ μας το απλώνουμε κυρίως στο κέντρο των χειλιών, για να δείχνουν πιο juicy και λαμπερά. Από το διάφανο που προσφέρει απλά μία λάμψη, μέχρι κάποιο χρωματιστό που χαρίζει extra ένταση στο συνολικό μακιγιάζ, οι επιλογές είναι πολλές. Καταλήξτε σε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στη διάθεσή σας, στο στιλ σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.