ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πείτε αντίο στο φριζάρισμα με 5 απλά tips


Ελένη Τσούτση

29 Ιανουαρίου 2023

Πείτε αντίο στο φριζάρισμα με 5 απλά tips
Instagram/@ juliesfi
O καιρός έχει αλλάξει και εμείς αλλά και τα μαλλιά μας οφείλουμε να προσαρμοζόμαστε

Και εκεί που βλέπετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και νομίζετε ότι είστε έτοιμες, βλέπετε αυτές τις τριχούλες να πετάνε στα μαλλιά που τόσο έχετε περιποιηθεί. Μία εικόνα που όλες έχουμε ζήσει μπροστά στον καθρέφτη και έχουμε αναζητήσει τρόπους για να καταπολεμήσουμε το λεγόμενο φριζάρισμα.

Αν ακόμη δεν έχετε βρει τη λύση για τα "άστατα" μαλλιά σας. ρίξτε μία ματιά στα παρακάτω tips και ίσως καταφέρετε να τα τιθασεύσετε!

1. Conditioner

Αν έχετε χρόνο στη διάθεσή σας, λουστείτε με conditioner. Το συγκεκριμένο προϊόν περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα συστατικά και δεν τα φυσικά έλαια της τρίχας και έτσι δεν "πετάει"!

2. Βρέξτε-Χτενίστε

Βρέξτε τα μαλλιά σας και χτενίστε τα με την κλασσική τσατσάρα που έχει λίγα δόντια-την παλιά που χρησιμοποιεί και ο μπαμπάς σας. Με αυτό τον τρόπο θα ξεμπερδέψετε τα μαλλιά σας, χωρίς να σπάσετε την τρίχα και έτσι τα μαλλιά θα μείνουν στη θέση που πρέπει να είναι.

Jenny.Gr

3. Κρέμα Σώματος

Όσο εντύπωση και αν σας κάνει, σήμερα μπορεί να σας σώσει, σας το λέω από προσωπική πείρα καθώς αυτό έκανα κι εγώ. Εφαρμόστε ελάχιστη κρέμα σώματος στα χέρια σας και απλώστε την στις άκρες και στις πιο ατίθαζες, φριζαρισμένες τούφες. Απόφυγετε σε κάθε περίπτωση ρίζες, για να μη λαδώσουν τα μαλλιά σας.

4. Dry Shampoo

Αν έχετε σπίτι σας το συγκεκριμένο προϊόν μην το σκέφτεστε, ακόμα και φρεσκολουσμένα να είναι τα μαλλιά σας, ψεκάστε τα. Θα βοηθήσει κατά του φριζαρίσματος. Αν έχετε χρόνο σταματήστε σε ένα κατάστημα ομορφιάς και αγοράστε ένα, το χρειαζόμαστε.

5. Κότσος

Αν καμία από τις παραπάνω λύσεις δεν σας κάνουν, τότε επιλέξτε να κάνετε ένα messy updo. Στο συγκεκριμένο χτένισμα ελάχιστο φριζάρισμα ταιριάζει. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα bun που μάλιστα είναι ένα από τα μεγαλύτερα hair trends της σεζόν.

Δείτε στην παρακάτω gallery: 5 dry shampoo για να φρεσκάρεις τα μαλλιά σου στο λεπτό