ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Wedding trend: Οι νύφες τώρα κόβουν τα μαλλιά τους κοντά μετά την τελετή και πριν το γαμήλιο party


Ελένη Τσούτση

27 Ιανουαρίου 2023

Wedding trend: Οι νύφες τώρα κόβουν τα μαλλιά τους κοντά μετά την τελετή και πριν το γαμήλιο party
Instagram/@ leletny
Εσείς θα κόβατε τα μαλλιά σας την ημέρα του γάμου σας;

Κάθε γυναίκα που ετοιμάζεται για την ημέρα του γάμου της έχει να σκεφτεί από το νυφικό, το μακιγιάζ, το manicure και τα μαλλιά. Η προετοιμασία θέλει χρόνο και πολλές πρόβες με τους experts μέχρι να καταλήξει σε ένα ολοκληρωμένο look που την αντιπροσωπεύει.

Τώρα έρχεται η πιο ανατρεπτική τάση στο TikTok που οι νύφες κόβουν τα μαλλιά τους κοντά μετά το μυστήριο και λίγο πριν κάνουν την εμφάνισή τους στο γαμήλιο πάρτι. Ναι καλά διαβάσατε.

Αυτό το trend κάνει θραύση στο TikTok, καθώς τα αντίστοιχα video έχουν συγκεντρώσει κατά σχεδόν 33 εκατομμύρια προβολές. Φυσικά, η διαδικασία αυτή γίνεται πάντα σε συννενόηση με κάποιον hair expert και όλες οι νύφες δείχνουν να απολαμβάνουν πολύ την όλη διαδικασία. Θα λέγαμε πώς αυτή η λογική ακολουθεί τη συνήθεια πολλών νυφών να αλλάζουν φόρεμα στο party κάνοντας μια πιο χαλαρή εμφάνιση για να απολαύσουν το χορό με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μπορεί να έχουμε να συνηθίσει οι νύφες να επιθυμούν κυρίως μακριά μαλλιά αλλά αυτό το trend θέλει να χαρίσει στις γυναίκες μια νέα οπτική. Αν κρίνουμε από τα σχόλια πάντως κάτω από τα video βλέπουμε ότι οι χρήστες λατρεύουν τις νύφες που κόβουν τα μαλλιά τους. «Θέλω να γίνω τόσο extra», έγραψε ένας χρήστης. Ένας άλλος έγραψε, «iconic». Και ένας άλλος επεσήμανε «Μου αρέσει! Σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα!»

@teased.bysteph CHOP CHOP 👏🏻 #weddinghaircut #weddingtiktok #bridalhairstylist ♬ Paradise - Bazzi
@lisadower2 Bride transformation 😍💇‍♀️ #wedding #weddinghair #bridehaircut #weddingtransformation #bravebride #weddingday @amywilliams646 ♬ Marry You - Bruno Mars

Είναι αλήθεια ότι οι επιλογές είναι τόσες πολλές που θα μπερδευτείτε καθώς θα πρέπει να συνδυάσετε την ομορφιά με την πρακτικότητα - ας μη ξεχνάτε ότι θα είναι η μέρα που θα χορέψετε πιο πολύ από ποτέ! Βέβαια, ο στόχος είναι ένας, να βρείτε το πιο εντυπωσιακό και παράλληλα βολικό χτένισμα που θα σας ταιριάζει. Ίσως πρέπει να τολμήσετε την παραπάνω τάση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.