ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 serums που θα κάνουν τις βλεφαρίδες σας πιο πυκνές & μακριές


Ελένη Τσούτση

27 Ιανουαρίου 2023

5 serums που θα κάνουν τις βλεφαρίδες σας πιο πυκνές & μακριές
Δεν θέλετε να βάλετε extension βλεφαρίδων αλλά λατρεύετε τις πυκνές και μακριές βλεφαρίδες; Τα serums είναι η ιδανική πρόταση για εσάς

Οι μακριές βλεφαρίδες είναι ένα από τα πιο συχνά beauty ζητούμενα για τις περισσότερες γυναίκες. Σίγουρα μία μάσκαρα και μερικά έξυπνα προϊόντα για τις βλεφαρίδες μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε ένα ελκυστικό αποτέλεσμα στα μάτια μας. Ποια είναι όμως η πιο δραστική λύση; To serum βλεφαρίδων μπορεί να βοηθήσει. Έχουν σχεδιαστεί φόρμουλες για να τονώσουν τις φυσικές βλεφαρίδες, κάνοντάς τες πιο πυκνές, πιο δυνατές, πιο γεμάτες και ακόμη πιο σκούρες.

«Καθώς μεγαλώνουμε, οι βλεφαρίδες μας μειώνονται σε πυκνότητα», δηλώνει η Melanie Palm, MD, δερματολόγος στο Glamour. «Οι εύθραυστες βλεφαρίδες μπορεί να προκληθούν από διάφορους παράγοντες, όπως δερματικές παθήσεις , έκζεμα, δερματίτιδα, ορμονικές αλλαγές, ελλείψεις στη διατροφή σας, αυτοάνοσες διαταραχές, προβλήματα θυρεοειδούς ή άλλα».

Ενδεχομένως να πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε πολλά για να αλλάξετε αυτή τη συνθήκη, η αλήθεια είναι όμως ότι μπορείτε να κάνετε ένα απλό βήμα για να ενισχύσετε την υγεία των βλεφαρίδων σας: να εφαρμόζετε ένα ειδικό serum.

Jenny.Gr
Pexels

H mascara, το ντεμακιγιάζ ματιών και το ψαλίδι των βλεφαρίδων «τραυματίζουν» καθημερινά τις βλεφαρίδες σας και αυτό οδηγεί σε μία και μόνο συμβουλή, να μην τις ταλαιπωρείτε καθημερινά.

Τα serums στοχεύουν στους θύλακες των τριχών, ξεκινώντας ουσιαστικά από την πηγή της υγείας των βλεφαρίδων.

Ένα lash serum λοιπόν θα θρέψει, θα ενυδατώσει και θα κάνει τις βλεφαρίδες πιο μακριές, ενισχύοντας τη φυσική καμπυλότητά τους, ενώ ταυτόχρονα θα τις προστατεύσει από την καθημερινή φθορά.

Στην παρακάτω gallery θα βρείτε τα lash serums που υπόσχονται να γίνουν ο απόλυτος σύμμαχός σας:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.