ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η Anne Hathaway δείχνει πώς γίνεται η πρωινή selfie στο κρεβάτι. Και χωρίς μακιγιάζ


Ελένη Τσούτση

26 Ιανουαρίου 2023

Η Anne Hathaway δείχνει πώς γίνεται η πρωινή selfie στο κρεβάτι. Και χωρίς μακιγιάζ
Anne Hathaway
H Anne Hathaway μας διδάσκει πώς να βγάλουμε την τέλεια selfie στο κρεβάτι

Δεν είναι εύκολο να βγάλεις μια καλή selfie από το κρεβάτι και αυτό είναι ένα fact. Πόσες φορές έχετε προσπαθεί αλλά δυσκολεύεστε με τη γωνία λήψης; Πολλές να υποθέσουμε. Η Anne Hathaway όμως τα κατάφερε και μας το έδειξε μέσα από την πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram. Πόζαρε χαλαρή ξαπλωμένη στο κρεβάτι της φορώντας τη ρόμπα της και μας «δίδαξε» ότι οι κρεβατένιες selfies μπορούν να είναι εξαιρετικά κολακευτικές όταν γίνονται σωστά.

Η ίδια φωτογραφήθηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και η επιδερμίδα της έδειχνε λαμπερή και υγιής με τις φακίδες της αλλά και τη φρεσκάδα στα μαγουλά της.

Η άψογη επιδερμίδα της ήταν μια μικρή υπενθύμιση για το πόσο σημαντικό είναι να ακολουθούμε πιστά το skincare μας, καθημερινά. Αν θέλετε λοιπόν να έχετε μια ενυδατωμένη και ζωντανή επιδερμίδα, αναζητήστε ελαφριές υφές στις ενυδατικές κρέμες ή foundation – όπως το νέο Forever Velvet Veil του Dior – και χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να εφαρμοστεί ακόμη καλύτερα το προϊόν στο δέρμα σας, καλύπτοντας μόνο τις περιοχές όπου το χρειάζεστε περισσότερο.

Jenny.Gr

Για παρόμοιο ροδαλό χρώμα στα χείλη και στα μάγουλα όπως εκείνο της Anne Hathaway, δοκιμάστε τις το The Body Shop Freestyle Multi-Tasking Color, που μπορεί να εφαρμοστεί στα μάγουλα και στα χείλη για ένα δροσερό φινίρισμα.

Jenny.Gr

Μετά από αυτό, το μόνο που μένει είναι να βουρτσίσετε τα φρύδια σας δίνοντάς τους το τέλειο σχήμα και η selfie από το κρεβάτι σας μόνο επιτυχία θα έχει!

Δείτε στην παρακάτω gallery τα ωραιότερα ρουζ για να δώσετε φρεσκάδα στο μακιγιάζ σας:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.