ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Tα 5 gel eyeliners που δεν λείπουν ποτέ από το kit των makeup artists


Ελένη Τσούτση

30 Ιανουαρίου 2023

Tα 5 gel eyeliners που δεν λείπουν ποτέ από το kit των makeup artists
Instagram/@bizceizleyin
Αυτά είναι τα καλύτερα eyeliners που λατρεύουν οι κορυφαίοι επαγγελματίες του χώρου

Το eyeliner είναι από εκείνα τα μικρά θαύματα που γίνονται για να μας αλλάξουν τη ζωή για πάντα. Εντάξει ίσως υπερβάλλουμε, αλλά μία υπέροχη γραμμή eyeliner μπορεί να αναβαθμίσει στη στιγμή κάθε απλό μακιγιάζ. Αν όμως δεν ξέρετε σε ποιο eyeliner να επενδύσετε, εμείς συγκετρώσαμε τα 5 καλύτερα που μάλιστα έχουν την έγκριση των makeup artists. Γιατί η γνώμη τους μετράει.

«Τα gel eyeliners, παρόλο που απαιτούν πινέλο, τείνουν να είναι τα πιο ευέλικτα και φιλικά» αναφέρει η makeup artist Jenna Kristina, η οποία συνεργάζεται με σταρς όπως η Megan Fox και η Zoey Deutch. «Λατρεύω τον έλεγχο που μου δίνει το πινέλο, σε συνδυασμό με μια πιο παχιά υφή προϊόντος για να δουλέψω», προσθέτει η makeup artist Lisa Aharon στο «Allure».

Ακόμη, σύμφωνα με τους makeup artists τα gel eyeliners τείνουν να διαρκούν περισσότερο από άλλες φόρμουλες. «Συνήθως μένουν για 8 και πλέον ώρες και δεν μουτζουρώνουν», επισήμανε η makeup artist Renée Loiz. «Και αν τα σετάρεις με μια πούδρα στο ίδιο χρώμα με το eyeliner, θα διαρκέσουν ακόμα περισσότερο». Σε αντίθεση με τα υγρά ή τα μολύβια, μπορείτε πραγματικά να κάνετε πολλά διαφορετικά eye looks.

Jenny.Gr

«Μου αρέσει να χρησιμοποιώ το gel για ακριβείς γραμμές στα μάτια και επίσης να γεμίζω τις βλεφαρίδες για να δώσω πιο πυκνή όψη», προτείνει η Loiz. «Για ένα cat-eye, χρησιμοποιώ ένα γωνιακό πινέλο για να έχω ένα λεπτότερο σημείο τόσο μέσα όσο και έξω» προσθέτει η Aharon.

Η makeup artist Amber Dreadon (που συνεργάζεται με την Angelina Jolie) προτείνει τη χρήση πινέλων με λεπτή επένδυση όπως το MAC #210 ή το #209.

Ο πιο σημαντικός παράγοντας για ένα υπέροχο αποτέλεσμα, φυσικά, είναι η ποιότητα του eyeliner.

Παρακάτω θα βρείτε τα top 5 eyeliners με μεγάλη διάρκεια, υψηλή απόδοση χρώματος που οι επαγγελματίες πάντα κρύβουν στο kit τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.