ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Στο νέο TikTok drama πρωταγωνιστούν μία influencer & μία mascara


Ελένη Τσούτση

29 Ιανουαρίου 2023

Στο νέο TikTok drama πρωταγωνιστούν μία influencer & μία mascara
Και εκεί που πιστέψαμε ότι περάσαμε μια εβδομάδα χωρίς κάποιο drama στο TikTok, μόλις γεννήθηκε μια ένα ένταση στη beauty κοινότητα

Πολλές φορές πέφτουμε πάνω σε reviews καλλυντικών που κάνουν πολλές influencers στο TikTok αλλά μήπως τα εκάστοτε reviews δεν είναι και τόσο αληθινά; Ο λόγος για ένα review που έκανε η διάσημη TikToker, Mikayla Nogueira καθώς έκανε review για μια mascara και η υπόλοιπη beauty κοινότητα έχει τις αμφιβολίες για το αν έδειξε το πραγματικό αποτέλεσμα.

Πριν από δύο ημέρες, η Nogueira δημοσίευσε ένα TikTok που παρουσίαζε με πάθος μια mascara που χαρίζει μοναδικό όγκο στις βλεφαρίδες. Εφάρμοσε μια στρώση mascara στην κάμερα, δείχνοντας το μήκος και τον όγκο στις βλεφαρίδες της.

«Εντάξει, θα προσθέσω μια δεύτερη στρώση». Στη συνέχεια κάνει cut στο video σε διαφορετική γωνία δείχνοντας πολύ πιο μακριές και γεμάτες τις βλεφαρίδες της . Υποστήριξε μάλιστα ότι το τελικό βλέμμα «έμοιαζε με ψεύτικες βλεφαρίδες».

@mikaylanogueira THESE ARE THE LASHES OF MY DREAMS!! @lorealparisusa never lets me down 😭 #TelescopicLift #LorealParisPartner #LorealParis @zoehonsinger ♬ original sound - Mikayla Nogueira

Το TikTok έσπευσε να αντιδράσει με 24,8 εκατομμύρια προβολές και αμέτρητα video -απαντήσεις, αποκαλώντας την ψεύτρα.

«Πώς απέκτησες ξαφνικά τόσο μακριές βλεφαρίδες;» ρώτησε ένας χρήστης, δηλώνοντας την έκπληξή του. Φυσικά, τα σχόλια δυσπιστίας ήταν πάρα πολλά και πήραν θέση και διάσημοι makeup artists, όπως ο Jeffree Star.

Ανέβασε ένα video και είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό με τη λήψη χορηγιών, αλλά ότι η Nogueira έχει ένα πιστό κοινό που την ακολουθεί και ως εκ τούτου έχει την ευθύνη να είναι ειλικρινής απέναντί τους. Εμείς πάντως θα συμφωνήσουμε με τον Jeffree!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.