ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Rosie Huntington-Whiteley: Πώς δημιουργεί βήμα - βήμα το signature eye look της


Ελένη Τσούτση

2 Μαρτίου 2023

Rosie Huntington-Whiteley: Πώς δημιουργεί βήμα - βήμα το signature eye look της
Instagram/@ rosiehw
Η Rosie Huntington-Whiteley ήταν και παραμένει beauty icon, χάρη στα flawless makeup looks της

Λατρεύει το μακιγιάζ της να έχει λάμψεις, γυαλάδες και προτιμά κυρίως τις γήινες αποχρώσεις τόσο στις καθημερινές της εμφανίσεις, όσο και στις red carpet. Μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram μας χαρίζει άπειρο beauty inspo αλλά και tips πως να δημιουργήσουμε τα looks της. Μοιράζεται όλες τις λεπτομέρειες πίσω από κάθε makeup look της και αποκαλύπτει τις τεχνικές αλλά και τα καλλυντικά που επιλέγει.

H ίδια έχει δηλώσει στο Cosmopolitan :

«Θα περιέγραφα το καθημερινό μου eye look σχεδόν αβίαστο αλλά αποτελεσματικό. Για να το πετύχω, χρησιμοποιώ τη σκιά Rose Inc Satin & Shimmer Duet Eyeshadow που χαρίζει πολυδιάστατη όψη».

Jenny.Gr

Ένα ακαταμάχητο βλέμμα δεν ολοκληρώνεται χωρίς mascara. «Xρησιμοποιώ τη mascara Rose Inc Ultra-Black Lash Lift Serum». Η Rosie την περιγράφει ως «μια πλούσια mascara που χαρίζει μήκος, ανασηκώνει και ενισχύει τις βλεφαρίδες». Τα καλλυντικά που εφαρμόζει φέρουν φυσικά την υπογραφή της αφού είναι από το δικό της beauty brand, Rose Inc.

Jenny.Gr

Η Rosie τονίζει ότι το μεγαλύτερο κόλπο για το μακιγιάζ των ματιών της είναι ότι χρησιμοποιεί τα σωστά εργαλεία. «Έχω πάντα μερικά πινέλα στα χέρια μου που μου επιτρέπουν να είμαι ακριβής». Ξεκινά με το πινέλο σκιάς ματιών Rose Inc Number 7 Fan.

«Έχω ένα μικρό, εύκαμπτο σχήμα που κάνει την εφαρμογή της σκιάς ακόμη πιο εύκολη». Για τις βλεφαρίδες, υπάρχει το όχι και τόσο μυστικό της όπλο: «Φυσικά, ένα ψαλιδάκι για βλεφαρίδες κάνει τη διαφορά όταν κάνεις οποιοδήποτε eye look». Αν είχατε προβλήματα με τα ψαλίδια βλεφαρίδων στο παρελθόν, μην φοβάστε, γιατί η Rosie λέει ότι το ψαλιδάκι βλεφαρίδων Rose Inc επιτρέπει πρόσθετο έλεγχο: «Η προσεκτικά σχεδιασμένη καμπύλη του προσαρμόζεται σε κάθε σχήμα ματιών».

Τέλος, το κλειδί για ένα όμορφο μακιγιάζ αναφέρει ότι είναι ο καλός φωτισμός. Φροντίζει λοιπόν να έχει πάντα καλό φωτισμό ώστε να έχει ένα ομοιόμορφο φινίρισμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.