ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Diamond Lips: Το ομορφότερο makeup trend για να λάμψεις την άνοιξη


Ελένη Τσούτση

11 Μαρτίου 2023

Diamond Lips: Το ομορφότερο makeup trend για να λάμψεις την άνοιξη
@ISAMAYABEAUTY/INSTAGRAM
Το πιο λαμπερό makeup trend της σεζόν

Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει το μακιγιάζ με glitter να είναι για ειδικές περιστάσεις, όπως ένα ρομαντικό δείπνο με τον αγαπημένο σας, glam καλέσματα ή το Πρωτοχρονιάτικο party. Αυτό όμως αλλάζει αφού η νέα τάση στο μακιγιάζ που κατακλύζει τελευταία τα social είναι τα diamond lips που θα κάνει τα χείλη σου να λάμπουν σαν πραγματικά διαμάντια.

Αν θέλετε λοιπόν τα χείλη σας να γίνουν οι πιο glam πρωταγωνιστές δεν έχετε παρά να τολμήσετε να δοκιμάσετε το συγκεκριμένο trend. Τα «διαμαντένια χείλη» μπορείτε πολύ εύκολα να τα δημιουργήσετε, έχοντας το σωστό κραγιόν που περιέχει glitter ή απλά εφαρμόζοντας μια glitter σκιά στα χείλη σας πάνω από το αγαπημένο σας κραγιόν ώστε να αποκτήσει αυτή την λαμπερή αίσθηση.

Με λίγα λόγια, η τεχνική των diamond lips θα κάνουν τα χείλη να έχουν ένα shimmery εφέ που θα μοιάζουν σχεδόν παραμυθένια.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο κανόνας της ενυδάτωσης ισχύει και για τα χείλη σας. Απλώστε λοιπόν πρώτα ένα ενυδατικό balm που θα περιποιείται τα τα χείλη και θα κλειδώνει την υγρασία και θα κάνει το shimmery κραγιόν να κρατήσει περισσότερο!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.