ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να φρεσκάρετε το μακιγιάζ σας μέσα στη μέρα


Ελένη Τσούτση

9 Μαρτίου 2023

Πώς να φρεσκάρετε το μακιγιάζ σας μέσα στη μέρα
Instagram/ @clickmyworld
Πώς μπορούμε να στρώσουμε το προϊόν και να δείχνουμε φρέσκιες, σαν να κάναμε το μακιγιάζ εκείνη τη στιγμή και όχι πριν από ώρες ;

Ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας, η αντιμετώπιση είναι διαφορετική. Οι makeup artists προτείνουν τους παρακάτω τρόπους ώστε να δώσετε και πάλι ζωή στο μακιγιάζ σας, το οποίο ενδεχομένως έχει αλλοιωθεί μέσα στην ημέρα.

Ξηρή επιδερμίδα

Αν έχετε ξηρή επιδερμίδα, θα πρέπει πριν το foundation να εφαρμόσετε ενυδατική και να έχετε μαζί σας ένα face mist. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ψεκάστε το στο πρόσωπό σας για να το ενυδατώσετε και να είναι λαμπερό.

Λιπαρή επιδερμίδα

Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα, το primer είναι το προϊόν που θα σας σώσει. Μετά την ενυδατική σας και πριν το foundation, απλώστε primer, κατάλληλο για τον τύπο δέρματος. Καλό είναι να έχετε μαζί σας και μία διάφανη πούδρα, σε περίπτωση που έχει γυαλίσει το Τ ή οποιοδήποτε άλλο σημείο στο πρόσωπό σας.

Φυσικά μη ξεχάσετε να ανανεώσετε και το κραγιόν σας. Σε περίπτωση που πρέπει να παρευρεθείτε σε κάποιο επίσημο κάλεσμα, να έχετε μαζί σας ένα κόκκινο κραγιόν. Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, με διάρκεια μπορείτε να εφαρμόσετε αρχικά μολύβι και να κάνετε ταμποναριστές κινήσεις με το κραγιόν στα χείλη σας. 'Ενα κόκκινο κραγιόν ταιριάζει με όλα τα looks και σίγουρα θα σας φτιάξει τη διάθεση!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.