ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Με μία εμφάνιση, η Helen Mirren μας υπενθύμισε γιατί είναι beauty icon


Ελένη Τσούτση

8 Μαρτίου 2023

Με μία εμφάνιση, η Helen Mirren μας υπενθύμισε γιατί είναι beauty icon
GettyImages
Με μία εντυπωσιακή red carpet εμφάνιση, η Helen Mirren έγινε η έμπνευση μας όχι μόνο για σήμερα, αλλά και κάθε μέρα

H Helen Mirren έδειχνε άκρως εντυπωσιακή στην παρουσίαση της νέας ταινίας «Shazam Fury Of The Gods» στο Λονδίνο, στην οποία θα υποδύεται την κακιά Hespera.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα ψηλό κότσο με υπερβολικό όγκο έχοντας 60s επιρροές, φυσικό μακιγιάζ όπως ακριβώς κάνει συνήθως και ένα υπέροχο κραγιόν σε pink -brown απόχρωση.

Έκλεψε όλα τα βλέμματα όχι μόνο με το τολμηρό beauty look της αλλά και με το μοναδικό στιλ της καθώς πόζαρε γεμάτη αυτοπεποίθηση με μια hot pink κάπα με όγκους.

Jenny.Gr
GettyImages

Και αυτή δεν είναι η μόνη ιδιαίτερη εμφάνιση που έκανε τελευταία.

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα παρευρέθηκε και στο Φεστιβάλ Βερολίνου για την πρεμιέρα της ταινίας Golda, στην οποία πρωταγωνιστεί και είχε επέλεξει ένα μακρύ μαύρο φόρεμα με όγκους στα μανίκια ενώ το beauty look της και πάλι έκανε την ανατροπή. Πιο συγκεκριμένα, είχε αφήσει ελεύθερα τα λευκά - ξανθά μακριά μαλλιά της, κάτι που σπάνια κάνει σε red carpet και ήταν η έκπληξη της βραδιάς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.