ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Εσύ ήξερες ότι αυτή είναι η σωστή σειρά εφαρμογής των προϊόντων ομορφιάς;


Ελένη Τσούτση

8 Μαρτίου 2023

Εσύ ήξερες ότι αυτή είναι η σωστή σειρά εφαρμογής των προϊόντων ομορφιάς;
Instagram/ @clickmyworld
H σειρά που εφαρμόζουμε τα προϊόντα skincare στο δέρμα μας είναι πολύ σημαντική και καθοριστική για τα αποτελέσματα

Δεν είναι τυχαίο που οι skincare experts τονίζουν ότι μια ρουτίνα περιποίησης για να θεωρείται ολοκληρωμένη πρέπει να ακολουθεί συγκεκριμένα βήματα αλλά και κινήσεις. Τα βασικά skincare προϊόντα είναι ο ορός, η ενυδατική και φυσικά το αντηλιακό μας.

Πώς όμως τα εφαρμόζετε;

Πάρτε την απαραίτητη ποσότητα στις άκρες των δαχτύλων σας και τρίψτε απαλά προς τα πάνω για να βοηθήσετε στην ανόρθωση του δέρματος.

Οι κινήσεις είναι πάντα ανοδικές, αυτός είναι ο βασικός κανόνας. Επίσης ποτέ δεν ξεχνάμε λαιμό και ντεκολτέ. Σε αυτά τα σημεία εφαρμόζουμε όλα τα skincare προϊόντα, πάλι με ανοδικές κινήσεις.

Συνεχίζουμε με μία ακόμη ευαίσθητη περιοχή του προσώπου που είναι τα μάτια μας. Να σας υπενθυμίσουμε ακόμα ότι εκτός από ενυδατική ματιών, εφαρμόζουμε και το αντηλιακό (όλο το χρόνο). Είναι μία από τις πιο ευαίσθητες περιοχές, όπου το δέρμα είναι λεπτό και ευαίσθητο. Ιδανικά χρησιμοποιήστε τον παράμεσο, για να ασκήσετε την κατάλληλη πίεση. Βλέπετε τα υπόλοιπα δάχτυλα έχουν περισσότερη δύναμη, την οποία δε χρειαζόμαστε.

Jenny.Gr

Εφαρμόστε την κρέμα και ακολουθήστε την κυκλική πορεία, την οποία σας υποδεικνύει το οστό. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια, μην ξεχνάτε ότι στο συγκεκριμένο σημείο είναι λίγοι οι πόροι και η κρέμα θα απορροφηθεί και θα κινηθεί από μόνη της ανοδικά.

Εσείς ακολουθείτε τα παραπάνω βήματα;


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.