ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Berlinale 2023: H Helen Mirren με μακριά μαλλιά ήταν το αγαπημένο μας beauty highlight


Ελένη Τσούτση

21 Φεβρουαρίου 2023

Berlinale 2023: H Helen Mirren με μακριά μαλλιά ήταν το αγαπημένο μας beauty highlight
Image credit: Getty
H Ηelen Mirren ήταν η βασίλισσα της Berlinale 2023 και έχουμε όλες τις αποδείξεις

H εμφάνιση της Helen Mirren στο Φεστιβάλ Βερολίνου άξιζε σίγουρα βραβείο αφού ήταν απλά εκθαμβωτική. Κατάφερε να στρέψει όλα τα βλέμματα επάνω της περπατώντας στο κόκκινο χαλί γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός παρευρέθηκε στο Φεστιβάλ για την πρεμιέρα της ταινίας Golda, στην οποία πρωταγωνιστεί. Eπέλεξε ένα μακρύ μαύρο φόρεμα με όγκους στα μανίκια ενώ το beauty look της έκανε την ανατροπή. Άφησε ελεύθερα τα λευκά - ξανθά μακριά μαλλιά της, κάτι που σπάνια κάνει σε red carpet και ήταν η έκπληξη της βραδιάς.

Jenny.Gr
Image credit: Getty

Τα μακριά μαλλιά της είχαν ένα ελαφρύ σπάσιμο και ένα τέλειο sleek εφέ που τα έκαναν να δείχνουν ακόμη πιο «ελκυστικά». Όσον αφορά το μακιγιάζ της φόρεσε ένα κόκκινο κραγιόν και τόνισε το βλέμμα τις με λίγες στρώσεις mascara, διατηρώντας τις ισορροπίες. Ακόμη, το κόκκινο manicure έδωσε μια extra πινελιά κομψότητας στο σύνολο outfit.

Η απλότητα κέρδισε για μια άλλη φορά.

Jenny.Gr
Image credit: Getty

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.