ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Sophie Turner με curtain bangs, την απόλυτη τάση της σεζόν


Ελένη Τσούτση

21 Φεβρουαρίου 2023

H Sophie Turner με curtain bangs, την απόλυτη τάση της σεζόν
Splash Ideal Images
Η Sophie Turner έκανε την πιο safe αλλαγή στα μαλλιά της και από εμάς είναι ένα μεγάλο «ναι»

Το κόκκινο χαλί των βραβείων BAFTA είχε πολλές εκπλήξεις και όπως ήδη έχουμε σημειώσει, οι stars έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κάνοντας δυνατές εμφανίσεις. Αναμεσά τους και η Sophie Turner που πόζαρε στον φακό με το νέο της φρέσκο hair look, έχοντας κάνει curtain bangs, (μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν), που της ταίριαζαν πολύ.

Αυτό που παρατηρούμε είναι ότι οι αφέλειες επαναπροσδιορίζονται, γίνονται πιο messy, και όχι τόσο στημένες. H ηθοποιός έκανε ένα μικρό safe update στην εικόνα της, επιλέγοντας να δοκιμάσει μακριές curtain bangs που κολάκευαν πολύ τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Αν θέλετε να κάνετε μία αλλαγή στα μαλλιά σας και να μην επηρεαστεί το μήκος τους, η συγκεκριμένη τάση είναι η ιδανική. Το τέλειο παράδειγμα είναι το νέο hair look της Turner, η οποία δείχνει πιο φρέσκια και ανανεωμένη! Οι curtain bangs αποτελούν την λύση για όσες από εσάς θέλετε αφέλειες, χωρίς όμως την ταλαιπωρία και η Turner απέδειξε ότι όντως πρόκειται για ένα στιλ μαλλιών που ταιριάζει σε όλα τα χρώματα και σε όλα τα σχήματα προσώπου.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.