ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

BAFTA 2023: Αυτά τα εντυπωσιακά beauty looks άξιζαν όλα τα βραβεία


Ελένη Τσούτση

20 Φεβρουαρίου 2023

BAFTA 2023: Αυτά τα εντυπωσιακά beauty looks άξιζαν όλα τα βραβεία
Splash Ideal Images
Το red carpet των BAFTA Awards ήταν ένα υπέροχο παράδειγμα για την αισθητική που θέλουμε να βλέπουμε σε τέτοιες διοργανώσεις

Τα 76α BAFTA Film Awards πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στο Λονδίνο στο θρυλικό Royal Festival Hall και ήταν ένα πραγματικό υπερθέαμα με το κόκκινο χαλί να είναι ένα από τα καλύτερα που έχουμε δει. Οι celebrities έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό τόσο όσον αφορά τις στιλιστικές τους επιλογές όσο και στα beauty looks τους. Η κομψότητα ήταν το κύριο χαρακτηριστικό στο μακιγιάζ και στα hair looks των καλεσμένων με την Kate Middleton, την Florence Pugh και την Cate Blanchett να κλέβουν όλα τα βλέμματα.

Παρακάτω θα δείτε όλα τα beauty looks που άξιζαν βραβείο:

Florence Pugh

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Η Florence έκανε ένα μεταμοντέρνο χτένισμα με πρωταγωνιστή τις baby bangs της. Το μακιγιάζ της ήταν άκρως λαμπερό και αναδείκνυε τα υπέροχα χαρακτηριστικά της. Οι γυαλάδες και οι glossy υφές έκαναν τη διαφορά.

Cate Blanchett

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Η Blanchett δεν μας απογοητεύει ποτέ. Είναι η επιτομή της κομψότητας και φάνηκε και αυτή τη φορά. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ανάλαφρο chic updo ενώ το μακιγιάζ στο μακιγιάζ της κυριαρχούσαν οι ροδακινί αποχρώσεις.

Kate Middleton

Jenny.Gr
Instagram/@ beautyinsideout.v

Η Kate Middleton έκανε μια από τις πιο λαμπερές εμφανίσεις και άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα έχοντας δημιουργήσει απαλούς κυματισμούς. Όσον αφορά το μακιγιάζ της επέλεξε ένα απαλό smokey eye look και το signature nude κραγιόν της.

Lily James

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Η Lily James ξεχώρισε με το winged liner και την αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Εκθαμβωτική με ένα από τα ωραιότερα beauty looks στο κόκκινο χαλί.

Sophie Turner

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Η Turner πόζαρε στο φακό με το νέο της φρέσκο hair look, έχοντας κάνει curtain bangs (μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν) που της ταίριαζαν πολύ. Τόνισε το βλέμμα τις με αρκετές στρώσεις mascara ενώ επέλεξε μια nude απόχρωση κραγιόν για τα χείλη της.

Rosie Huntington-Whiteley

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Η Rosie Huntington-Whiteley είναι ένα διαχρονικό beauty icon που μόνο να υμνούμε θέλουμε (με λίγη υπερβολή). Πόζαρε στο φακό με το υπέροχο sleek low bun και ένα έντονο μακιγιάζ με τα με glossy καφέ χείλη να πρωταγωνιστούν.

Ana de Armas

Anya Taylor Joy

Jenny.Gr

Η Anya Taylor Joy έκανε μια θεαματική εμφάνιση με τα μαλλιά της να έχουν τους χαρακτηριστικούς υπέροχους κυματισμούς και το μακιγιάζ της ήταν εμπνευσμένο από το εκκεντρικό φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στη λαμπερή βραδιά.

Julianne Moore

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Η Julianne Moore εμφανίστηκε με ένα smokey eye σε γήινες αποχρώσεις και τα μαλλιά της τα είχε κάτω δημιουργώντας ένα look που της ταίριαζε μοναδικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.