ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Colourful eyeliner: Αυτό το καλοκαίρι παίζουμε με τα χρώματα


Ελένη Τσούτση

4 Μαΐου 2023

Colourful eyeliner: Αυτό το καλοκαίρι παίζουμε με τα χρώματα
Instagram/@bizceizleyin
Ήρθε η ώρα να αντικαταστήσεις τις σκούρες αποχρώσεις στα μάτια με πιο ανοιχτές pastel ή έντονες για να δώσεις ένα πιο ανοιξιάτικο τόνο στο καθημερινό σου μακιγιάζ

H τέλεια γραμμή eyeliner είναι το ζητούμενο σε κάθε μακιγιάζ. Πολλές φορές βέβαια, φαντάζει να είναι εξίσωση δευτέρου βαθμού για δυνατούς λύτες. Όπως όμως και στα μαθηματικά, έτσι και στο eyeliner, η εξάσκηση είναι η λύση για να γίνουν όλα ευκολότερα. Είναι κυριολεκτικά στο χέρι μας να καταφέρουμε να πετύχουμε την τέλεια γραμμή eyeliner, αυτή φυσικά που ταιριάζει στο σχήμα των ματιών μας.

Και ενώ όλο τον χειμώνα επενδύαμε στο κλασικό μαύρο eyeliner τώρα είναι η στιγμή να βάλουμε χρώμα και να απογειώσουμε τα eye looks μας. Λευκό, μπλε, ροζ, χρυσό είναι μερικές από τις πιο hot αποχρώσεις που φωτίζουν και αναδεικνύουν το βλέμμα.Τα έντονα χρώματα είναι sexy και θα κάνουν τα μάτια να δείχνουν σαγηνευτικά.

Κάνε και εσύ λοιπόν τη διαφορά στο eyeliner, επιλέγοντας φωτεινά χρώματα, που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις αυτό το καλοκαίρι. Παρακάτω θα βρεις τα ωραιότερα eyeliner με χρώμα για να επιλέξεις το αγαπημένο σου:

1. Kiko Milano Ultimate Pen Eyeliner - 04 Green NEW - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

2. Naj-Oleari Impeccable Eyeliner 02 Magnetic Blue - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

3. Smoke and Brighten Kajal Eyeliner Duo - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

4. Shiseido Microliner Ink - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

5. Metallic Eyeliner - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr