ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Παντρεύεσαι το καλοκαίρι; Αυτά είναι τα bridal makeup looks που πρέπει να αντιγράψεις


Ελένη Τσούτση

5 Μαΐου 2023

Παντρεύεσαι το καλοκαίρι; Αυτά είναι τα bridal makeup looks που πρέπει να αντιγράψεις
Instagram/@bizceizleyin
Φυσικότητα, απλότητα και κομψότητα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά ένος πετυχημένου bridal makeup look

Η τελική απόφαση για το νυφικό μακιγιάζ είναι πάντα δύσκολη αλλά η συμβουλή των ειδικών για τις νύφες είναι να αποφύγουν να κάνουν εκείνη τη μέρα κάτι "μακριά" από την εμφάνιση και την αισθητική τους. Η φυσικότητα αποτελεί την καλύτερη διαχρονική επιλογή.

Στόχος είναι να αναδείξεις τα φυσικά χαρακτηριστικά σου και να τονίσεις τα πιο δυνατά. Τα ήσυχα χρώματα, οι διακριτικές γυαλάδες και οι glossy υφές πρωταγωνιστούν στις φετινές τάσεις του bridal makeup look. Αυτά τα τρία στοιχεία ταιριάζουν τόσο σε ξανθές, σε μελαχρινές αλλά και καστανές. Ακόμη, η σωστή επιλογή του κραγιόν είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά σε όλο το μακιγιάζ. Καλό θα είναι να αποφύγεις τα έντονα κραγιόν αν θέλεις να διατηρήσεις ένα πιο elegant makeup look.

Μην ξεχνάς ότι οι φωτοσκιάσεις μπορούν να κάνουν μαγικά σε ένα μακιγιάζ και δεν χρειάζονται υπερβολές. Με λεπτές κινήσεις ο makeup expert θα φωτίσει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Editor’s tip: Μπορείς να έχεις μαζί σου ένα νεσεσέρ με τα απαραίτητα καλλυντικά. Όπως για παράδειγμα μια ημιδιαφανή πούδρα, το concealer, το κραγιόν και το ρουζ σου. Πίστεψέ με θα χρειαστεί θα φρεσκάρεις το μακιγιάζ σου αρκετές φορές.

Βρες παρακάτω όση έμπνευση θα χρειαστείς για το νυφικό μακιγιάζ σου:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.