ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πυκνά και καλοσχηματισμένα φρύδια: Πως θα τα πετύχεις εύκολα


Ελένη Τσούτση

2 Μαΐου 2023

Πυκνά και καλοσχηματισμένα φρύδια: Πως θα τα πετύχεις εύκολα
Instagram/ @clickmyworld
Το natural look θέλει όμορφα και καλοσχηματισμένα φρύδια

Θέλεις να δώσεις ένταση στα μάτια σου; Δεν έχεις παρά να τονίσεις τα φρύδια σου κάνοντας το βλέμμα σου τον απόλυτο πρωταγωνιστή του μακιγιάζ. Ας αρχίσουμε από την φροντίδα των φρυδιών. Το καστορέλαιο είναι το φυτικό συστατικό που μπορεί να τα βοηθήσει να αναπτυχθούν πιο γρήγορα. Εκτός από αυτό όμως, μέσα από το μακιγιάζ μπορούμε να αποκτήσουμε το σχήμα που θέλουμε.

Ένα trick που δοκίμασα και με βοήθησε αρκετά ήταν να τα χτενίσω προς τα πάνω και να γεμίσω, με μολύβι φρυδιών τα κενά που υπήρχαν. Δεν έμεινα μόνο στο άνω μέρος, κάλυψα σχεδόν όλη την περιοχή, καθώς και τις εσωτερικές πλευρές τις οποίες έχω βγάλει λίγο παραπάνω.

Δοκίμασε να χτενίσεις τα φρύδια σου, προς τα πάνω και να γεμίσετε τα κενά που δημιουργούνται. Με αυτό τον τρόπο τα φρύδια σας θα δείχνουν φυσικά και πυκνά. Μπορείς να επιλέξεις ένα μολύβι ή σκιά έναν τόνο πιο ανοιχτό από το χρώμα των φρυδιών σας, για πιο φυσικό αποτέλεσμα. Αν θέλεις έντονο, τότε προτιμήσε απόχρωση ίδια με τη φυσική σου.

Δες στην παρακάτω gallery τα μολύβια φρυδιών που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το τέλειο σχήμα:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.