ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

6 οροί που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά ρυτίδες & λεπτές γραμμές


Ελένη Τσούτση

28 Απριλίου 2023

6 οροί που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά ρυτίδες & λεπτές γραμμές
Instagram/@bizceizleyin
Ανακάλυψε τα serums που εγγυημένα μειώνουν τις ρυτίδες

Τα σημάδια του χρόνου μετά τα 30 είναι πιο εμφανή και πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου. Μην τρομάζεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανανεώσεις την skincare routine σου και να προσθέσεις ορισμένα προϊόντα- κλειδιά. Ήρθε η ώρα να πεις αντίο στις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές με τον νούμερο ένα σύμμαχο που δεν είναι άλλος από το κατάλληλο serum. Από μια ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης λοιπόν δε μπορούν να λείπουν τα αγαπημένα μας serums, τα οποία μπορούν κυριολεκτικά να μεταμορφώσουν το δέρμα σου προς το καλύτερο.

Ενυδατώσουν, λειαίνουν τις ρυτίδες και συσφίγγουν την επιδερμίδα. Τι άλλο να ζητήσεις;

Μπορείς να εφαρμόζεις το serum 2 φορές την ημέρα με απαλές κινήσεις, χωρίς να ξεχνάς το λαιμό και το ντεκολτέ. Είναι το πρώτο skincare προϊόν που πρέπει να μπαίνει στο δέρμα μετά το καθαριστικό και τo toner. Μετά το serum, σειρά έχει το αντηλιακό το πρωί. Αν το εφαρμόσεις το βράδυ, μετά από το serum, μπαίνει η ενυδατική νυκτός. Οι skincare experts προτείνουν να τοποθετήσεις το αγαπημένο σου serum σε 1 ή 2 δάχτυλα και μετά κάνε μασάζ ώστε να μη χάσεις καθόλου προϊόν στις παλάμες σου.

Jenny.Gr

Τα serums περιέχουν πολύ βοηθητικά συστατικά για το δέρμα όπως τη ρετινόλη, πεπτίδια και υαλουρονικό οξύ, τα οποία καταπολεμούν και τα πιο επίμονα σημάδια γήρανσης. Αν κάτι πρέπει να προσέξεις αυτό είναι να το συνδυάζεις πάντα με την κρέμα προσώπου για ακόμη καλύτερα και άμεσα αποτελέσματα.

Παρακάτω θα βρεις τα top serums αντιγήρανσης για να ανανεώσεις την καθημερινή περιποίησης της επιδερμίδας σου:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.