ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Aυτά τα eye looks είναι το next big thing στο μακιγιάζ ματιών


Ελένη Τσούτση

19 Μαΐου 2023

Aυτά τα eye looks είναι το next big thing στο μακιγιάζ ματιών
Instagram/@bizceizleyin
Αυτό το καλοκαίρι δοκίμασε ένα από τα παρακάτω τολμηρά eye looks

Το μακιγιάζ ματιών μπορεί να απογειώσει και το πιο απλό καθημερινό μακιγιάζ. Οι makeup artists ξέρουν καλά πώς η ένταση στα μάτια είναι το μυστικό για ένα πετυχημένο makeup look. Τώρα μάλιστα που το καλοκαίρι πλησιάζει τα graphic eyeliner και τα pastel χρώματα έχουν τον πρώτο λόγο. Ένας κανόνας που προσωπικά λατρεύω είναι ότι όταν κάνουμε έντονο βλέμμα κρατάμε το υπόλοιπο πρόσωπο σε ήσυχους τόνους.

Όταν χρησιμοποιήσεις λοιπόν neon αποχρώσεις καλό είναι να ακολουθήσεις την φιλοσοφία του “Less is more” και να το κάνεις με μέτρο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για υπερβολές (εκτός και αν σου αρέσουν). Το μυστικό για ένα εντυπωσιακό neon eye look είναι να αφεθείς στη ζωντάνια των χρωμάτων και να δημιουργήσεις γεωμετρικά σχέδια. Αυτή η τεχνική δίνει μια μοντέρνα πινελιά στο τελικό look που θα τη λατρέψεις. Πράσινο, πορτοκαλί, γαλάζιο, hot pink - είναι μερικά από τα χρώματα που θα σε παρασύρουν τους επόμενους μήνες.

Δυο χρήσιμα tips για τέλεια απόδοση τόσο των σκιών όσο και του eyeliner είναι τα εξής:

  • Μία σωστή βάση ενισχύει την απόδοση της σκιάς και παράλληλα βοηθάει στο καλύτερο blendingειδικά όταν έχετε κάνει smokey eye.
  • Αφιέρωσε extra χρόνο στο blending που τις περισσότερες φορές είναι το κλειδί της επιτυχίας για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Αν θέλεις να πειραματιστείς με νέον μακιγιάζ ματιών, σου έχουμε άφθονη έμπνευση. Κάνε scroll και αποθήκευσε τα αγαπημένα σου eye looks:

Neon Lime Inner Corners

Jenny.Gr
@EMMAS_EYE

Colorful Contrast Eyes

Jenny.Gr
@AARONSMAKEUP

Lightning Bolt Lids

Jenny.Gr
@EVER_APATHETIC

Two-Toned Graphic Eyeliner

Jenny.Gr
@EVER_APATHETIC

Flower Power Eyes

Jenny.Gr
@EMMAS_EYE

Spotty Neon Lids

Jenny.Gr
@RALPHSICILIANO

Watercolor Lids

Jenny.Gr
@LAPETITEVENGEANCE

Powder Blue Neon Lids

Jenny.Gr
@SCARLETT_BURTON

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.