ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το μακιγιάζ που αγαπούν οι Γαλλίδες το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

23 Μαΐου 2023

Το μακιγιάζ που αγαπούν οι Γαλλίδες το καλοκαίρι
Instagram/ @clickmyworld
Οι Γαλλίδες λατρεύουν την απλότητα και μας μαθαίνουν πώς να κάνουμε το μακιγιάζ μας να δείχνει super natural

Οι Γαλλίδες μας εμπνέουν τόσο με το στιλ όσο και με τα beauty looks. Δείχνουν πάντα τόσο chic και το μακιγιάζ τόσο ανεπιτίδευτα όμορφο. Λατρεύουν την απλότητα από το ντυσιμό τους μέχρι και το μακιγιάζ τους γι'αυτό άλλωστε αποφεύγουν να χρησιμοποιούν "βαριά" καλλυντικά ώστε να δείχνει το δέρμα τους γεμάτο φρεσκάδα και ζωντάνια.

Προτιμούν πιο ελαφριές και λαμπερές υφές και προϊόντα ενυδάτωσης. Δίνουν μεγάλη σημασία στη βάση του προσώπου τους πολλές φορές αν νιώθουν ότι δεν δυσχρωμίες να καλύψουν ή ατέλειες εφαρμόζουν μόνο το αντηλιακό τους με χρώμα και δεν ξεχνούν να φωτείσουν το βλέμμα τους με concealer.

Ακόμη, τονίζουν τις γωνίες του προσώπου τους με ρουζ σε φυσικές αποχρώσεις. Με το κατάλληλο πινέλο εφαρμόζουν το ρουζ στα κόκκαλα των μήλων και δημιουργούν έντονα ζυγωματικά. Φυσικά, ολοκληρώνουν το μακιγιάζ τους με λίγες στρώσεις mascara στις βλεφαρίδες τους ώστε να έχουν ένα φυσικό αποτέλεσμα. Για το τέλος αφήνουν την αγαπημένη τους nude ή κόκκινη απόχρωση κραγιόν.

Πάρε και εσύ ιδέες για το επόμενο effortless μακιγιάζ σου!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.