ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Σχημάτισε την τέλεια γραμμή eyeliner με αυτό το έξυπνο trick


Ελένη Τσούτση

29 Μαΐου 2023

Σχημάτισε την τέλεια γραμμή eyeliner με αυτό το έξυπνο trick
Instagram/ @clickmyworld
Άλλωστε το eyeliner είναι η απόλυτη αδυναμία πολλών γυναικών

Με επιρροή από τη δεκαετία του ’60, το eyeliner έχει κατακτήσει το κόσμο του μακιγιάζ αφού δίνει τέλειο σχήμα κι ένταση στο βλέμμα. Αυτό το μαγικό προϊόν μακιγιάζ, που προσδίδει μια δυναμική έκφραση στα μάτια και ήρθε η ώρα να το δοκιμάσεις, αν δεν το έχεις κάνει ήδη!

Άλλωστε το eyeliner είναι η απόλυτη αδυναμία πολλών γυναικών. Είτε επιλέγεις τα cat-eyes, είτε τα retro-eyes, το αποτέλεσμα θα σου χαρίσει ένα άκρως σαγηνευτικό βλέμμα που θα δυναμιτίσει τις εμφανίσεις σου.

Jenny.Gr

Κάποιες γυναίκες λοιπόν δυσκολεύονται να δημιουργήσουν την γραμμή του eyeliner με ειδικό πινέλο ή με ένα υγρό προϊόν. Εμείς σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε μαλακό μολύβι ματιών (kohl) και να δημιουργήσετε την επιθυμητή γραμμή.

Θα είναι σίγουρα πιο εύκολο από ένα υγρό προϊόν, φρόντισε απλά να είναι καλά ξυσμένη η μύτη του μολυβιού. Για να έχεις ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα μπορείς να τοποθετήσεις στο κινητό βλέφαρο μία μπεζ σκιά και στη συνέχεια να βάλεις το μολύβι.Έπειτα, ολοκληρώσε το eye makeup look σου με mascara.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.