ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Brow time: Πώς να δώσεις το σωστό σχήμα στα φρύδια σου


Ελένη Τσούτση

1 Ιουνίου 2023

Brow time: Πώς να δώσεις το σωστό σχήμα στα φρύδια σου
Instagram/@bizceizleyin
Τα πυκνά και καλοσχηματισμένα φρύδια είναι πάντα μία από τις κορυφαίες τάσεις στην ομορφιά

Ένα είναι fact ότι λατρεύουμε τα καλοσχηματισμένα φρύδια αφού αναδεικνύουν τέλεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Προβλέπω ότι και εσύ έχεις να διηγηθείς μια ενδεχομένως δυσάρεστη εμπειρία με τα φρύδια σου. Και εγώ μαζί σου! Έτσι σήμερα θα δούμε πώς μπορείς με απλά βήματα να φροντίσεις το σχήμα των φρυδιών σου και να αποκτήσεις υπέροχα φρύδια on fleek!

Πρώτα από όλα, αν έχεις ήδη τραβήξει περισσότερες τριχούλες από όσες θα έπρεπε και χαλάει το φυσικό τους σχήμα τότε δεν έχεις παρά να τα αφήσεις έτσι για περίπου 5 εβδομάδες ώστε να αναπτυχθούν νέες τριχούλες στην περιοχή. Ακόμη, τα έλαια θα ενδυναμώσουν σε βάθος τα φρύδια ενώ θα βοηθήσουν σημαντικά στη δημιουργία νέων τριχών. Στην αγορά, μπορείς να βρεις μερικά brow gels, που περιέχουν microfibers, δηλαδή μικροΐνες, που μιμούνται τις τριχούλες των φρυδιών χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις πότε θα ξαναεμφανιστούν νέες.

Ποια είναι όμως η κατάλληλη ρουτίνα περιποίησης για τα φρύδια;

  1. Eφάρμοσε το highlighter ακριβώς πάνω στο κόκκαλο των φρυδιών σας και έπειτα κάνε blend με ένα flat πινέλο για τα φρύδια δημιουργώντας έτσι μια κατεύθυνση για το που θέλεις να ξεκινήσει και που τελειώνει.
  2. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήσε ένα ειδικό προϊόν για τα φρύδια, ό,τι εσύ προτιμάς, και γέμισε προσεκτικά τα σημεία όπου υπάρχουν κενά.
  3. Τέλος, εφάρμοσε ένα ένα brow gel, για να σταθεροποιήσεις το τελικό αποτέλεσμα.

Βρες στην παρακάτω gallery όση έμπνευση χρειάζεσαι για να κάνεις focus στην περιποίηση των φρυδιών σου:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.