ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτά είναι τα μόνα καλλυντικά που χρειάζεσαι για το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

29 Ιουνίου 2023

Αυτά είναι τα μόνα καλλυντικά που χρειάζεσαι για το καλοκαίρι
Instagram/@ mirandakerr
Το καλοκαίρι χρειάζεσαι ανάλαφρο μακιγιάζ και ελάχιστα καλλυντικά

Τώρα το καλοκαίρι η ανάγκη για να αναδείξουμε τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου μας είναι μεγαλύτερη αλλά ο χρόνος που θέλουμε να περνάμε μπροστά από τον καθρέφτη μας είναι λιγότερος. Ποιο είναι το ζητούμενο; Ένα απλό καθημερινό μακιγιάζ που θα αφήνει την επιδερμίδα μας λαμπερή και φυσική την ίδια στιγμή. Ως beauty editor λαμβάνω μπορεί να σκέφτεσαι ότι δοκιμάζω διαφορετικά καλλυντικά συνέχεια αλλά στο τέλος καταλήγω να χρησιμοποιώ τα ίδια. Νομίζω ότι ταυτίζεσαι! Το καλοκαίρι λοιπόν προτιμώ να μην επιβαρύνω την επιδερμίδα μου με πολλά καλλυντικά αλλά αρκούμαι στα απαραίτητα που έχω αγαπήσει.

Ένα bronzer για ηλιοκαμμένο φινίρισμα, ένα ρουζ για δροσερό look, ένα concealer για φωτεινό βλέμμα, ένα κραγιόν για juicy χείλη και μια mascara για σαγηνευτικό βλέμμα - είναι μόνο αυτά που πραγματικά που χρειάζεσαι!

Αν και εσύ αναζητάς φρέσκες ιδέες για να ανανεώσεις το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ, παρακάτω ακολουθούν αυτά που δεν αποχωρίζομαι ποτέ και σου υπόσχομαι ότι θα τα λατρέψεις.

1. DUST+CREAM Πόυδρα Bronzer Baked - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Το Baked Bronzer θα σας χαρίσει το απόλυτο sunkissed look! Εφαρμόζεται εύκολα, τόσο με στεγνό όσο και με νωπό πινέλο. Έχει βελούδινη υφή και αφήνει ανάλαφρη αίσθηση στο πρόσωπο. Με εξαιρετική απόδοση, μπορεί να συνδυαστεί με άπειρα makeup looks.

2. Kiko Milano Disney - The Little Mermaid Radiant Baked Blush - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Εξαιρετικά διακριτικό baked blush με λαμπερό φινίρισμα. Ιδανικό για την άμεση αναζωογόνηση της επιδερμίδας σας και την ακαταμάχητη υγιή λάμψη της επιδερμίδας σας.

3. Clinique Beyond Perfecting™ Foundation & Concealer - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Makeup απ και concealer 2 σε 1 για πλήρη κάλυψη και φυσικό-ματ αποτέλεσμα. Πλούσιο σε χρωστικές και ενυδατικά συστατικά, καλύπτει χωρίς να βαραίνει για πολλές ώρες και μένει αναλλοίωτο σε συνθήκες υγρασίας, ζέστης και ιδρώτα. Λόγω των πλούσιων χρωστικών της σύνθεσης, είναι πιθανό να φαίνεται πιο σκούρο στην αρχική επαφή με την επιδερμίδα. Μετά το απαραίτητο blend-in και αφού στεγνώσει, το προϊόν γίνεται ένα με την επιδερμίδα, προσφέροντας ιδανική κάλυψη.

4. Lancôme L'Absolu Rouge Intimatte 388 Rose Lancöme - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Το L'Absolu Rouge Intimatte της Lancôme είναι ένα κραγιόν με απαλό ματ φινίρισμα και χρώμα προσαρμόσιμης έντασης. Η ανάλαφρη, άνετη σύνθεσή του απλώνεται αέρινα στα χείλη. Για πλούσια, βελούδινη άνεση και φυσική αίσθηση στα χείλη.

5. Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils Radical Black Over Black - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Η ήπια σύνθεση, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα καρυδιού από τους κήπους Ουρίκα της YSL Beauty και έλαιο Αργκάν, περιποιείται και ενδυναμώνει τις βλεφαρίδες, αφήνοντάς τες πιο απαλές.

Δες παρακάτω: 5 concealers που θα εξαφανίσουν την κούραση από το πρόσωπό σου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.