ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

5 αδιάβροχες mascara για τέλειες βλεφαρίδες ακόμη και τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού


Ελένη Τσούτση

1 Αυγούστου 2023

5 αδιάβροχες mascara για τέλειες βλεφαρίδες ακόμη και τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού
Instagram/@ chiaraferragni
Οι καλοκαιρινές μας διακοπές πλησιάζουν και ήδη σκεφτόμαστε τα απαραίτητα καλλυντικά που θα έχουμε μαζί μας

Η αλήθεια είναι ότι αν κάναμε ένα σύντομο γκάλοπ για το ποιο beauty item είναι το αγαπημένο των γυναικών το καλοκαίρι, σίγουρα η μάσκαρα θα ήταν η νικήτρια με διαφορά. Δεν είναι τυχαίο ότι η μάσκαρα ματιών θα είναι για πάντα το απόλυτο trend, που θα λατρεύουν να φοράνε οι γυναίκες. Αρκεί μόνο ένα πέρασμα για να αποκτήσεις ένα γοητευτικό βλέμμα από την κατάλληλη μάσκαρα, που θα κάνει τις βλεφαρίδες μακριές και πυκνές.

Jenny.Gr

Την αδιάβροχη μάσκαρα ματιών ίσως, πολλές γυναίκες φοβούνται να την χρησιμοποιήσουν καθώς, μετά θα δυσκολευτούν να την αφαιρέσουν. Πλέον όμως οι νέες φόρμουλες αφαιρούνται πιο εύκολα και γρήγορα με τα προϊόντα ντεμακιγιάζ. Η αδιάβροχη μάσκαρα υπόσχεται να σε βγάλει ασπροπρόσωπη μέχρι και τις πιο ζεστές ημέρες, ακόμη και μετά από μια βουτιά στη θάλασσα.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες και ήρθε η ώρα να τις δοκιμάσεις:

1. L'Oréal Paris Volume Million Lashes Mascara Waterproof - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Η μοναδική, κλασική μάσκαρα Volume Million Lashes Mascara με νέα φόρμουλα εμπλουτισμένη με έλαιο φροντίδας. Το ειδικό, millionizer βουρτσάκι, πολλαπλασιάζει και ανυψώνει τις βλεφαρίδες για τέλειο διαχωρισμό, χωρίς κόμπους. Η φόρμουλά της, εμπλουτίζεται έλαιο από Camellia και Black Orchid, για να μαλακώνει τις βλεφαρίδες και να προσφέρει απαλή εφαρμογή και καθαρό, φυσικό όγκο χωρίς να τις βαραίνει με αδιάβροχο αποτέλεσμα.

2. Maybelline New York The Falsies Lash Lift Mascara Waterproof - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Εφέ lifting βλεφαρίδων και αδιάβροχο αποτέλεσμα με μόνο μία μάσκαρα; Η Falsies Lash Lift Waterproof σας χαρίζει πλούσιο όγκο και μακριές βλεφαρίδες με έντονη καμπύλη στη στιγμή! Το ειδικό, διπλά καμπυλωτό βουρτσάκι, σε συνδυασμό με την ενισχυμένη με ίνες σύνθεση, ανασηκώνουν τις βλεφαρίδες σας από τη ρίζα ως τις άκρες.

3. Dior, Diorshow Iconic Overcurl Waterproof - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Η εμβληματική μάσκαρα Diorshow Iconic Overcurl κυκλοφορεί σε μια αδιάβροχη εκδοχή για σταθερό μακιγιάζ ματιών με 24ωρη* διάρκεια. Σχεδιασμένη για διαφορετικούς τύπους βλεφαρίδων, η μάσκαρα ορίζει, καλύπτει και ξεχωρίζει τις βλεφαρίδες στο έπακρο. Τούτη η αδιάβροχη μάσκαρα χαρίζει στις βλεφαρίδες όγκο XXL, θεαματική καμπύλη και σχήμα με διάρκεια.

4. MAC, MACKSTACK WATERPROOF - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Η πολυβραβευμένη μάσκαρα της MAC έχει αδιάβροχη σύνθεση που δεν μουτζουρώνει και διαρκεί έως και 24 ώρες! Η διαρκώς προσαρμόσιμη M·A·CStack Waterproof Mascara δεν δημιουργεί κόμπους και προσφέρει διαμορφώσιμο όγκο που αψηφά τη βαρύτητα, σε συνδυασμό με άμεση ανύψωση και επιμήκυνση των βλεφαρίδων, σε μια σύνθεση που είναι ανθεκτική στο νερό της πισίνας και δεν αλλοιώνεται. Η τεχνολογία Drench-Defense επιτρέπει σε αυτήν την αδιάβροχη μάσκαρα να τυλίγει και να προστατεύει τις βλεφαρίδες σας μία προς μία απωθώντας το νερό.

5. Size Up Waterproof Mascara - Immediate Supersized Volume - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Απόκτησε εντυπωσιακό όγκο στη στιγμή χάρη στη Size Up mascara της SEPHORA COLLECTION, που είναι τώρα διαθέσιμη και σε αδιάβροχη έκδοση. Χάρη στην αδιάβροχη σύνθεσή της, οι βλεφαρίδες σας διατηρούν τον όγκο τους ακόμα και κάτω από το νερό!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.