ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Ζεντάγια φορά στα χείλη της το χρώμα της σεζόν


Ελένη Τσούτση

19 Σεπτεμβρίου 2023

Η Ζεντάγια φορά στα χείλη της το χρώμα της σεζόν
Instagram/@ zendaya
Το κόκκινο είναι το χρώμα της σεζόν και ήρθε η ώρα να επιλέξεις το αγαπημένο σου

Η Ζεντάγια είναι το απόλυτο beauty icon και γνωρίζει καλά πώς να ενσωματώνει τις εκάστοτε τάσεις στο προσωπικό της στιλ. Ένα από αυτά είναι το κόκκινο κραγιόν που είναι το μεγαλύτερο trend της σεζόν. Το κόκκινο κραγιόν λειτουργεί ως το τέλειο αξεσουάρ για όλες εμφανίσεις, δείχνοντας πόσο εύκολο είναι να αναβαθμιστεί κάθε απλό look. O καλλιτεχνικός διευθυντής, Raoul Alejandre, ο οποίος είναι επίσης ο Global Make-up artist του Valentino Beauty, δημιούργησε αυτό το όραμα με μια λεπτή απλότητα.

Το τολμηρό κόκκινο κραγιόν εξισορροπήθηκε με το minimal μακιγιάζ ματιών που αποτελείται από highlighter στην εσωτερική γωνία των ματιών και έντονο βλέμμα. Τα ζυγωματικά απέκτησαν χρώμα με ένα ροζ ρουζ.

Αυτό το φθινόπωρο, μπορείς να πειραματιστείς με διαφορετικές κόκκινες αποχρώσεις και να αναδείξεις το κάθε look σου, γιατί είναι κοινό μυστικό πλέον ότι μια έντονη απόχρωση κραγιόν μπορεί να αλλάξει όλη σας τη διάθεση. Από ματ μέχρι πιο glossy τελείωμα, επίλεξε το κόκκινο κραγιόν που θα υπογράψει όλες τις εμφανίσεις σου, είτε τις πιο casual είτε τις πιο glam.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.