ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το κόκκινο γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην ομορφιά


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

27 Οκτωβρίου 2023

Το κόκκινο γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην ομορφιά
IG @hoskelsa
Από το μακιγιάζ και τα νύχια μέχρι το άρωμα, η κόκκινη απόχρωση είναι παντού

Το κόκκινο είναι αναμφισβήτητα το κορυφαίο χρώμα των beauty trends για τη σεζόν FW 2023-2024. Αν παρατηρήσεις πιο προσεκτικά θα διαπιστώσεις ότι είναι παντού και θα το δεις σε όλες τις χρωματικές του διαβαθμίσεις, χωρίς περιορισμούς. Το virality του προέρχεται από την τεράστια αγάπη που το έχει δείξει ο κόσμος στα social media.

Είναι γεγονός άλλωστε ότι στις μέρες μας, αν θέλεις να ανακαλύψεις τις τελευταίες δημοφιλείς τάσεις στο μακιγιάζ, αρκεί να περάσεις λίγο χρόνο στο TikTok. Αυτό το φθινόπωρο, με περισσότερες από 29 εκατομμύρια προβολές στη συγκεκριμένη πλατφόρμα, πρωταγωνιστεί το cherry makeup trend.

Όπως ακριβώς υποδηλώνει η φρουτώδης ονομασία του, αυτό το trend αποτελεί μια συνέχεια του strawberry makeup trend που είδαμε την προηγούμενη σεζόν και δίνει στο δυναμικό κόκκινο την υπεροχή που του αξίζει.

Βαθύ δαμασκηνί, καθαρό κερασί, πικάντικο κόκκινο, η χρωματική παλέτα του κόκκινου είναι όλη κυριολεκτικά στη διάθεσή σου για να επιλέξεις την ιδανική κόκκινη απόχρωση για τον τόνο της επιδερμίδας σου και να δημιουργήσεις τα πιο υπέροχα φθινοπωρινά looks.

Είναι η ιδανική στιγμή για να αφήσεις πίσω σου τα καθημερινά no makeup makeup look και να πειραματιστείς με ένα δραματικό red carpet μακιγιάζ.

Πώς να φορέσεις την τάση

Αν είσαι από τις τολμηρές, υιοθέτησε ένα καθολικά monochrome μακιγιάζ από τα μάτια μέχρι τα χείλη. Αν είσαι πιο διστακτική εστίασε μεμονωμένα στο χαρακτηριστικό του προσώπου που θέλεις να αναδείξεις. Για παράδειγμα, τα χείλη – το πιο πολυπόθητο χαρακτηριστικό σε ένα γυναικείο πρόσωπο – θα δείχνουν πραγματικά μοναδικά με μια πλούσια κόκκινη απόχρωση κραγιόν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.