ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Καφέ μολύβι ματιών: Ένα πολυχρηστικό προϊόν ομορφιάς, απαραίτητο για το νεσεσέρ σου


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

1 Νοεμβρίου 2023

Καφέ μολύβι ματιών: Ένα πολυχρηστικό προϊόν ομορφιάς, απαραίτητο για το νεσεσέρ σου
Splash
Οι πολλές και διαφορετικές χρήσεις ενός καφέ μολυβιού για τα μάτια, επιβεβαιώνουν ότι είναι το πιο ευέλικτο προϊόν μακιγιάζ, αρκεί να επιλέξεις τη σωστή απόχρωση

Τα προιοντα ομορφιάς που έχουμε τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσουμε με περισσότερους από έναν τρόπους, τα ξεχωρίζουμε λιγάκι παραπάνω. Είναι ιδανικά για τις περιπτώσεις που έχουμε ελάχιστο διαθέσιμο χρόνο για να περάσουμε μπροστά στον καθρέφτη, αλλά είναι και ο καλύτερος σύμμαχος των γυναικών που θέλουν μια πιο απλοποιημένη καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς. Μας επιτρέπουν επίσης να είμαστε απίστευτα δημιουργικές!

Αν αναζητάς ένα πραγματικά ευέλικτο προϊόν μακιγιάζ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποκτήσεις ένα καφέ μολύβι ματιών. Θα ήταν ιδανικό να διαθέτει κρεμώδη και λεία υφή , σχεδιασμένο να επιτρέπει την άνετη εφαρμογή στα μάτια , αλλά όχι μόνο. Οι διάφορες αποχρώσεις του (ζεστό, ψυχρό, ανοιχτό, σκούρο) επιτρέπουν στο καφέ μολύβι να προσαρμόζεται σε κάθε χρώμα ματιών και τόνο δέρματος, καθιστώντας το μια εκπληκτική προσθήκη σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ. Είναι μάλιστα το πιο φυσικό χρώμα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στα μάτια, ικανό να δημιουργήσει μια διακριτική απόχρωση, που τονίζει το βλέμμα, χωρίς να το επιβαραίνει.

Ανακάλυψε 4 εναλλακτικούς τρόπους χρήσης ενός μολυβιού ματιών σε καφέ απόχρωση:

Για τη δημιουργία ενός φυσικού smokey eye look

Οι αποχρώσεις κακάο είναι οι πιο κατάλληλες για να χαρίσουν βάθος και ένταση στο βλέμμα χωρίς να σκληραίνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου, όπως συμβαίνει με το μαύρο.Το σημαντικό είναι να κάνεις καλό blend στο προϊόν με τα δάχτυλα ή με ένα πινέλο, ώστε να απλωθεί το χρώμα και στη συνέχεια να το διορθώσεις με πούδρα ή μια αντίστοιχη σκιά ματιών, για να βεβαιωθείς ότι θα παραμείνει άψογο όλη μέρα

Για τη δημιουργία εφέ φακίδων

Στις μέρες μας όσες γυναίκες έχουν φακίδες θεωρούνται τυχερές. Οι υπόλοιπες προσπαθούμε να μιμηθούμε αυτό το φυσικό χαρακτηριστικό με το μακιγιάζ. Αν επιθυμείς ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, αντί για eyeliner, σου προτείνουμε να επιλέξεις ένα καφέ μολύβι.

Για το γέμισμα των φρυδιών

Τα καφέ μολύβια ματιών είναι επίσης ιδανικά για να κάνεις μικρές διορθώσεις στο σχήμα των φρυδιών σου ή να γεμίσεις κάποια κενά.

Για το περίγραμμα των χειλιών

Οι περισσότερες τρέχουσες τάσεις στο μακιγιάζ και ιδίως στο μακιγιάζ των χειλιών προέρχονται από τα social media και περιλαμβάνουν τη χρήση καφέ μολυβιού για τη δημιουργία ενός πιο γεμάτου περιγράμματος που προσθέτει όγκο στα χείλη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.