ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Concealer lips: To beauty trend των ‘00s επέστρεψε και δείχνει υπέροχο στα χείλη της Sofia Richie Grainge


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

27 Οκτωβρίου 2023

Concealer lips: To beauty trend των ‘00s επέστρεψε και δείχνει υπέροχο στα χείλη της Sofia Richie Grainge
IG @sofiarichiegrainge
Ένα beauty trend που αξίζει άμεσα τη δοκιμή σου

Οι τάσεις στην ομορφιά έρχονται και παρέρχονται. Κάνουν κύκλους, αλλά πάντα εξελίσσονται προσφέροντάς μας πολλές δυνατότητες να επιτύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε πραγματικά. Λίγο περισσότερο όμως ξεχωρίζουμε κάθε νέο beauty trend που αξιοποιεί προϊόντα που ήδη έχουμε στο μπάνιο, το μπουντουάρ ή το νεσεσέρ μας.
Για παράδειγμα, η εφαρμογή του concealer σε σημεία που δεν έχουμε συνηθίσει να εφαρμόζουμε -όπως ακριβώς δείχνει η Sofia Richie Grainge, η εφαρμογή του concealer στα χείλη λειτουργεί εξαιρετικά καλά.

Στο τελευταίο της beauty TikTok, η influencer ανέφερε ότι έχει πάθει «εμμονή» με ένα νέο συνδυασμό κραγιόν για τα χείλη που ανακάλυψε στο TikTok με το όνομα "Pumpkin Spice", επειδή το food face είναι στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο beauty trend της δεκαετίας.

Η Sofia Richie Grainge ξεκινά να εφαρμόζει στα χείλη της δύο nude αποχρώσεις ενυδατικών κραγιόν (και πιο συγεκριμένα, χρησιμοποιεί το YSL Beauty Rouge Volupté Candy Glaze Lip Gloss Stick στις αποχρώσεις 14 και 15), ενώ στη συνέχεια προσθέτει μια πολύ μικρή ποσότητα concealer ακριβώς στο κέντρο των χειλιών της για χαρίζοντας ένα πολύ ωραίο ombre αποτέλεσμα.

@sofiarichiegrainge Love @YSL Beauty Candy Glaze - soo glossy and hydrating #YSLBeautyPartner ♬ original sound - Sofia Richie Grainge

Tα “concealer lips”, μια από τις τελευταίες τάσης των ‘00s έχουν κάνει μια ήσυχη επιστροφή εδώ και αρκετό καιρό και δείχνουν πραγματικά κομψά τόσο σε μια καθημερινή εμφάνιση, όσο και σε συνδυασμό με ένα δυναμικό smokey eyelook για μια ξεχωριστή βραδινή έξοδο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.