ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ανακάλυψε τις παλέτες σκιών που είναι ιδανικές για εσένα που έχεις καστανά μάτια


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

7 Νοεμβρίου 2023

Ανακάλυψε τις παλέτες σκιών που είναι ιδανικές για εσένα που έχεις καστανά μάτια
IG @kendalljenner
Έχεις καστανά μάτια; Δημιούργησε το πιο όμορφο φυσικό μακιγιάζ, επιλέγοντας ανάμεσα σε 4 εκπληκτικές παλέτες σκιών

Η δημιουργία ενός φυσικού μακιγιάζ που κολακεύει τις γυναίκες με καστανά μάτια και ενισχύει το βλέμμα τους είναι απολύτως εφικτή, ακολουθώντας τις σωστές τεχνικές και διαθέτοντας τα κατάλληλα προϊόντα.

Πρώτο βήμα: μην ξεχάσεις να εφαρμόσεις ένα primer

Αν έχεις καστανά μάτια, για να δημιουργήσεις ένα φυσικό μακιγιάζ είναι σημαντικό να προετοιμάσεις τα βλέφαρα σου για να υποδεχτούν το χρώμα: φαίνεται ασήμαντο, ωστόσο η περιοχή γύρω από τα μάτια συχνά παραμελείται, σε σημείο ακόμη και να αφυδατώνεται . Με αυτόν τον τρόπο οποιοδήποτε προϊόν εφαρμόζεται δεν θα φαίνεται καλό, καταλήγοντας να τονίζει τις ρυτίδες. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσεις, εκτός από μια καλή ενυδατική κρέμα, ένα ειδικό primer.

Η σωστή απόχρωση για καστανά μάτια

Δεδομένου ότι, όσον αφορά στο μακιγιάζ, δεν υπάρχουν λάθος ή σωστά χρώματα γιατί, αν θέλεις να πειραματιστείς με την εμφάνισή σου, δεν πρέπει να βάζεις όρια στους τόνους και τις αποχρώσεις. Εάν, ωστόσο, ο στόχος είναι να ενισχύσεις την εμφάνιση με τον πιο φυσικό τρόπο, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εστιάσεις στις αποχρώσεις του μπεζ , του καφέ και του ροζ σε ζεστές, ουδέτερες ή ψυχρές εκδοχές τους ανάλογα με την φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σου.

Οι τέλειες υφές για τη δημιουργία φυσικού μακιγιάζ

Οι ματ σκιές ματιών είναι ο καλύτερός σου «φίλος» αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα φυσικό μακιγιάζ για καστανά μάτια γιατί , σε αντίθεση με τα ιριδίζοντα και μεταλλικά φινιρίσματα, έχουν ένα απαλό εφέ ικανό να τονίσει το βλέμμα χωρίς να είναι πολύ έντονο. Είναι ιδανικά για όσους έχουν μεγαλύτερη επιδεξιότητα στο χέρι καθώς είναι απαραίτητο να τα αναμειγνύεις καλά για να αποφύγεις πολύ εμφανείς γραμμές που κινδυνεύουν να σκληρύνουν τα χαρακτηριστικά. Αν είσαι αρχάρια στο μακιγιάζ, μπορείς να πειραματιστείς με κρεμώδη προϊόντα και πιο συγκεκριμένα σικές ματιών που απλώνονται εύκολα με τα ακροδάχτυλα.

Jenny.Gr
IG @ melbi_makeup

Ανακάλυψε 4 υπέροχες παλέτες σκιών, ιδανικές για εσένα που έχεις καστανά μάτια

Bobbi Brown City Glamour Eye Shadow Palette – Βρες την εδώ

Jenny.Gr

YSL Beauty Couture Baby Clutch στην απόχρωση Couture Mini Clutch 3 – Βρες την εδώ

Jenny.Gr

Dior Backstage Eye Palette στην απόχρωση 002 – Βρες την εδώ

Jenny.Gr

Charlotte Tilbury Luxury Palette 4 Quad Eye Palette στην απόχρωση Pillow Talk – Βρες τη εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.