ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Double lip line: H νέα τάση στο μακιγάζ κάνει τα χείλη πιο σαρκώδη και καλοσχηματισμένα


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

8 Νοεμβρίου 2023

Double lip line: H νέα τάση στο μακιγάζ κάνει τα χείλη πιο σαρκώδη και καλοσχηματισμένα
Η δοκιμή της τάσης Double lip line είναι πιο εύκολη από ό, τι νομίζεις

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ένα προιόν ομορφιάς που έχει αυξημένη ζήτηση το τελευταίο διάστημα είναι το lip pencil. Στο παρελθόν είχε συσχετιστεί με ξεπερασμένες τάσεις μακιγιάζ και σπάνια πρωταγωνιστούσε σε εμφανίσεις. Όμως με την ανακατάταξη των τάσεων ήρθε και πάλι στο προσκήνιο των beauty looks.

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να δημιουργήσεις πιο juicy χείλη, να σταθεροποιήσεις το κραγιόν σου για περισσότερες ώρες πάνω στα χείλη ή να δημιουργήσεις ένα διπλό περίγραμμα χειλιών, υιοθετώντας την τρέχουσα στο TikTok.

Τι είναι το Double Lip Line

Πρόκειται για ένα διπλό περίγραμμα χειλιών το οποίο έχει ως στόχο αφενός να διακρίνεται ξεκάθαρα το φυσικό, εξωτερικό άκρο των χειλιών και αφετέρου να σχηματίζεται ένα δεύτερο περίγραμμα γύρω από τα χείλη.

Αυτή η δεύτερη γραμμή, που ονομάζεται τεχνικά περίγραμμα vermillion, είναι η γραμμή οριοθέτησης μεταξύ του χείλους και του δέρματος γύρω του, που τείνει να είναι πιο ανοιχτόχρωμο από το φυσικό χρώμα του δέρματος. Ο τονισμός και των δύο αυτών περιγραμμάτων είναι αυτό που οναμάζεται δημιουργία διπλού περιγράμματος χειλιών και κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο σαρκώδη από ό,τι είναι φυσικά.

Jenny.Gr

Πώς να δημιουργήσεις το διπλό περίγραμμα στα χείλη σου

Ξεκινώντας εντός του φυσικού περιγράμματος των χειλιών σου, πρέπει να χρησιμοποιήσεις ιδανικά ένα lip pencil που είναι έναν έως δύο τόνους πιο σκούρο από το φυσικό χρώμα των χειλιών σου. Στη συνέχεια, πηγαίνοντας ελαφρώς πάνω από αυτή την πρώτη γραμμή, χρησιμοποίησε ένα lip liner που είναι πιο κοντά στον φυσικό τόνο του δέρματός σου για να δημιουργήσεις μια γραμμή που καθορίζει το περίγραμμα του vermillion.

Εάν τα προιόντα που χρησιμοποιείς «τρέχουν ή μουντζουρώνουν και οι γραμμές αναμειγνύνονται με άσχημο τρόπο, τότε δυστυχώς θα χάσεις το double lip line effect που θέλεις να δημιουργήσεις. Επομένως, θα πρέπει ιδανικά να επιλέξεις και να τεστάρεις μολύβια χειλιών που είναι σταθερά, αλλά δουλεύονται παράλληλα εύκολα πάνω στα χείλη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.