ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το υπέροχο cola-toned μακιγιάζ της Αλέξα Τσανγκ είναι ιδανικό για τον χειμώνα


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

21 Νοεμβρίου 2023

Το υπέροχο cola-toned μακιγιάζ της Αλέξα Τσανγκ είναι ιδανικό για τον χειμώνα
IG @alexachung
Οι καφέ αποχρώσεις πρωταγωνιστούν αυτή την εποχή και δημιουργούν κομψές εμφανίσεις και μοναδικά μακιγιάζ

Από moca και καραμέλα μέχρι κακάο και καφέ, οι αποχρώσεις του καφέ είναι trend και μπορούμε να τις φορέσουμε τόσο στα νύχια μας όσο και στα μαλλιά ή στα χείλη μας. Η τελευταία καφέ απόχρωση που κέντρισε το ενδιαφέρον μας – και αξίζει σίγουρα μια δοκιμή μας αυτό το χειμώνα– είναι η απόχρωση cola που είδαμε στο μακιγιάζ της Αλέξα Τσανγκ σε σχετικές φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram, ενώ βρισκόταν στο τρένο Belmond από το Παρίσι στη Βενετία.

Αν και λιγότερο έντονο το καφέ σε σχέση με προηγούμενες επαναλήψεις, το ψυχρό χρώμα φαινόταν εξίσου κομψό και είναι ο τέλειος τρόπος για να μπεις σε μια πιο χειμωνιάτικη παλέτα μακιγιάζ, αν δεν θέλεις να δημιουργήσεις περισσότερο δραματικές εμφανίσεις . Για να αναδημιουργήσεις το μακιγιάζ της Αλέξα, παίξε με τις υφές για να διατηρήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον. Ενώ τα χείλη της ήταν καλυμμένα με ένα ματ πέπλο χρώματος, τα βλέφαρά ήταν χρωματισμένα με την cola απόχρωση που έδενε υπέροχα το μακιγιάζ.

Jenny.Gr
IG @alexachung

Αν δεν έχεις τα ζυγωματικά της Αλέξα, μην φοβηθείς, απλώς δημιούργησέ τα. Χρησιμοποίησε μια παρόμοια καραμελένια απόχρωση και εφάρμοσέ τη στα ζυγωματικά σου, διατηρώντας το χρώμα πάνω στο κόκαλο. Πάρε την ίδια απόχρωση και εφάρμοσέ το αντίστοιχα στους κροτάφους και κάτω κάτω από το σαγόνι σου. Αυτό θα δώσει την ψευδαίσθηση της δομής και θα δημιουργήσει μια ομοόμορφη τονική εμφάνιση. Για να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ, χτένισε και σταθεροποίησε τα φρύδια σου με ένα διάφανο gel για τα φρύδια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.