ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Lip Blushing: H ημιμόνιμη θεραπεία για πιο γεμάτα και ζουμερά χείλη


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

7 Μαρτίου 2024

Lip Blushing: H ημιμόνιμη θεραπεία για πιο γεμάτα και ζουμερά χείλη
IG @hoskelsa
Τα χείλη αποκτούν μια υπέροχη ζωηρή απόχρωση που μοιάζει πολύ φυσική

Υπάρχουν μερικές υπηρεσίες ομορφιάς που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και κυρίως συνδυάζουν δύο βασικά χαρακτηριστικά: υψηλών προδιαγραφών αποτελέσματα και ελάχιστη συντήρηση. Το microblanding και τα lash extensions για παράδειγμα ανήκουν σε αυτή την κατηγορία υπηρεσιών. Το lip blushing είναι μια ακόμα υπηρεσία ομορφιάς με εξαιρετικά αποτελέσματα για πιο όμορφα, ζουμερά και ζωηρά χείλη.

Lip Blushing

Το lip blushing είναι ένα ημιμόνιμο τατουάζ που ενισχύει φυσικά το χρώμα των χειλιών και καθορίζει το σχήμα τους. Με άλλα λόγια, προσφέρει ένα αποτέλεσμα «your lips, but better», χωρίς τη χρήση κραγιόν και μολύβια χειλιών.

Jenny.Gr
IG @hoskelsa

Εν ολίγοις πρόκειται για μια μορφή ημιμόνιμου μακιγιάζ, παρόμοια με το microblading για τα φρύδια. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ο εξειδικευμένος επαγγελματίας χρησιμοποιεί βελόνα για να εναποθέσει χρωστικές στα χείλη, δημιουργώντας μια λεπτή απόχρωση που μπορεί να μοιάζει με φυσική απόχρωση των χειλιών, αλλά πιο έντονη και ζωηρή ή την φρέσκια χρωματική χροιά που χαρίζει το ρουζ στα μήλα του προσώπου, όπως ακριβώς υποδηλώνει η ονομασία της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.