ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Blush babe: Πώς να εφαρμόζεις στα «σωστά» σημεία του προσώπου σου το ρουζ


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

22 Μαρτίου 2024

Blush babe: Πώς να εφαρμόζεις στα «σωστά» σημεία του προσώπου σου το ρουζ
IG @rosiehw
Το trick για να τοποθετείς άψογα το πουδρένιο ή το κρεμώδες ρουζ

Τις τελευταίες σεζόν το ρουζ, είτε μορφή πούδρας είτε σε υγρή μορφή, είναι το κυρίαρχο στοιχείο ενός φρέσκου και δροσερού μακιγιάζ. Πρόκειται όμως για ένα από τα πιο «απαιτητικά» προϊόντα μακιγιάζ. Αν το εφαρμόσουμε σωστά, το ρουζ θα κάνει το δέρμα μας να λάμπει και το πρόσωπό μας να δείχνει υγιές, φρέσκο και ζωντανό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αν όμως το πινέλο μας παρασυρθεί κατά την εφαρμογή το αποτέλεσμα μπορεί να είναι απογοητευτικό. Όμως, η λάθος εφαρμογή του ρουζ ανήκει στο παρελθόν, χάρη σε ένα τέλειο blush hack που μας προσφέρει τέλεια τοποθέτηση κάθε φορά που ακουμπάμε το πινέλο στο πρόσωπό μας.

Πώς να εφαρμόζεις το ρουζ στα σωστά σημεία του προσώπου

Jenny.Gr
IG @rosiehw

  • Ακούμπησε το πρόσωπό σου, όμως πρώτα βεβαιώσου ότι τα χέρια σου είναι πλυμένα και απολύτως καθαρά. Διαφορετικά, μπορεί να μουτζουρώσεις το υπόλοιπο μακιγιάζ ή να μολύνεις το πρόσωπό σου.
  • Τοποθέτησε το χέρι σου στο πρόσωπό σου με την παλάμη προς το μέρος σου. Πίεσε ελαφρά τον δείκτη σου κατά μήκος της γέφυρας της μύτης και γαντζώστε τον αντίχειρά σου κάτω από το μάγουλο στο οποίο θέλεις να εφαρμόσεις πρώτα ρουζ. Αυτό το σχήμα J λειτουργεί ως οδηγός για να τοποθετήσεις το ρουζ με ακρίβεια στο σημείο που επιθυμείς.
  • Εφάρμοσε το ρουζ απευθείας στο μάγουλο που πιάνει το χέρι σου και έχεις άμεσα και εύκολα άψογα τοποθετημένο ρουζ κάθε φορά.
  • Μπορείς να αποκτήσεις άμεσα, σε μόλις μερικά δευτερόλεπτα, το τέλειο photo-finish blush look μόνο με ένα πινέλο και το χέρι σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.