ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να βγάλεις μόνη τα φρύδια σου


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

5 Ιουνίου 2024

Πώς να βγάλεις μόνη τα φρύδια σου
IG @ginemargrethe
Απλά βήματα για ένα σωστό σχήμα φρυδιού

Τα φρύδια είναι ένα πολύ ξεχωριστό στοιχείο του προσώπου, καθώς «πλαισιώνουν» τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και έχουν ενεργό ρόλο στην έκφραση των συναισθημάτων μας. Επομένως, είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχουν το σχήμα και το μέγεθος που κολακεύει πραγματικά το πρόσωπό μας. Πώς μπορούμε να το επιτύχουμε μόνες μας;

Χρησιμοποίησε τα σωστά εργαλεία

Για να φτιάξεις μόνη τα φρύδια σου, πρώτα απ 'όλα, είναι απαραίτητο να έχεις ένα καλό τσιμπιδάκι ικανό να πιάνει ακόμη και τις πιο κοντές και πιο δύσκολες τρίχες. Εξαιρετικά είναι τα τσιμπιδάκια με λοξή άκρη, καθώς σου επιτρέπουν να έχεις την απαραίτητη ορατότητα καθ' όλη τη διάρκεια του καθαρισμού των φρυδιών.

Jenny.Gr
IG @ginemargrethe

Δώσε προσοχή στις αναλογίες

Πριν ξεκινήσεις να βγάζεις μόνη τα φρύδια σου, είναι καλή ιδέα να μελετήσεις ποιο σχήμα ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπό σου. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει καθολικός κανόνας, δεδομένου ότι κάθε πρόσωπο είναι διαφορετικό, μπορεί να είναι χρήσιμο να χρησιμοποιήσεις την τεχνική των τριών σημείων. Απλώς τοποθέτησε ένα μολύβι κατακόρυφα πρώτα, στο πλάι της μύτης : το τέλος του σηματοδοτεί την αρχή. Στη συνέχεια, ξεκινώντας πάντα από το ρουθούνι, το μολύβι πρέπει να διασχίζει την κόρη διαγώνια, υποδεικνύοντας το ψηλότερο μέρος του φρυδιού. Τέλος, η στόχευση στο πιο εξωτερικό μέρος του ματιού βοηθά στον προσδιορισμό του τέλους. Έτσι, θα είναι αρκετό να αφαιρέσεις τις τρίχες που βρίσκονται εκτός αυτού του μοτίβου.

Jenny.Gr
IG @ginemargrethe

Προετοιμασία του δέρματος

Ένα από τα πιο δύσκολα tasks όταν βγάζουμε τα φρύδια μας είναι ο πόνος, ο ερεθισμός της επιδερμίδας, καθώς και το ενδεχόμενο να δακρύσουν τα μάτια μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι καλό να απαλύνεις το δέρμα σου πριν ξεκινήσεις την αποτρίχωση με το τσιμπιδάκι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.