ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Back to Beauty School: Υπάρχει ιδανικό make-up;


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

25 Σεπτεμβρίου 2024

Back to Beauty School: Υπάρχει ιδανικό make-up;
Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει το ιδανικό make-up;

Το make-up αποτελεί ένα από τα πιο βασικά προϊόντα μακιγιάζ του beauty case μας. Μπορεί να τελειοποιήσει την εμφάνιση της επιδερμίδας του προσώπου μας, καλύπτοντας τυχόν ατέλειες, να δημιουργήσει έναν ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στο δέρμα μας και να προσθέσει λάμψη υγείας στην επιδερμίδα μας.

Για πολλές γυναίκες όμως, η αναζήτηση του ιδανικού make-up δεν είναι πάντα μία απλή κι εύκολη διαδικασία, καθώς απαιτεί πολλές δοκιμές διαφορετικών συνθέσεων και τις περισσότερες φορές πιθανότατα οδηγεί σε εσφαλμένες αγορές. Ως εκ τούτου, ίσως έχουν πάψει να πιστεύουν στην ύπαρξη του πολυπόθητου «ιδανικού» make-up και συμβιβάζονται, κάνοντας «εκπτώσεις» στις απαιτήσεις που έχουν από ένα προϊόν κάλυψης. Υπάρχει όμως ένα προϊόν που ξεπερνά κάθε προσδοκία: Το Velvet Colors της FREZYDERM!

Το ιδανικό make-up για κάθε γυναίκα

Το Velvet Colors της FREZYDERM είναι ένα make-up με βελούδινη, ματ υφή που προσφέρει ιδανική χρωματική κάλυψη και σφαιρικό αποτέλεσμα βελτιστοποιημένης επιδερμίδας. Βασισμένο στην ειδική τεχνολογία ενσωμάτωσης χρωμάτων που προσαρμόζεται στον τόνο του δέρματος, χαρίζει απόλυτη ομοιογένεια στον τόνο της επιδερμίδας και φυσική κάλυψη των ατελειών της, χωρίς εφέ «μάσκας» και χωρίς να δημιουργεί μπαλώματα. Στη σύνθεσή του πρωταγωνιστεί η πατενταρισμένη Second Skin Velvet Technology, για ασύγκριτα ανάλαφρη αίσθηση, χωρίς να ασφυκτιά το δέρμα, προσρόφηση λιπαρότητας και ματ όψη που διαρκεί πάνω από 6 ώρες και χρώμα που παραμένει σταθερό και αναλλοίωτο.

Jenny.Gr

Περιέχει μικροκρυστάλλους, για διπλή ανάκλαση του φωτός και optical blurring effect, τελειοποιώντας την εικόνα του ανάγλυφου της επιδερμίδας και ενισχύοντας τη λάμψη της, ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα εντυπωσιακό εφέ γεμίσματος των ρυτίδων. Τέλος, παρέχει προστασία από το οξειδωτικό στρες, την ηλιακή ακτινοβολία, το μπλε φως, τους περιβαλλοντικούς ρύπους και τη φωτογήρανση, χάρη στον προσεκτικά επιλεγμένο συνδυασμό αντιοξειδωτικών ενεργών.

Το Velvet Colors της FREZYDERM δημιουργήθηκε για να καλύψει πλήρως τις skin covering & perfecting επιθυμίες κάθε γυναίκας μέσα από τα 3 new generation make-up διαφορετικών αποχρώσεων (light, medium, dark). Ανακάλυψε το Velvet Colors που ταιριάζει στη δική σου επιδερμίδα και ανάδειξε την πιο όμορφη εκδοχή της.

Photo Credits: Έφη Κρυστάλλη

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.