ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Tips για επιτυχημένα ombre μαλλιά από τον Νικόλα Βιλλιώτη


27 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακαλύψτε, επίσης, τη νέα hot τάση στα μαλλιά σας για τη φετινή σεζόν από το διάσημο hair colourist.

Πολλές Ελληνίδες celebrities τον εμπιστεύονται για το χρώμα των μαλλιών τους και δεν έχουμε παρά να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας τις χρήσιμες συμβουλές του. Σύμφωνα με τον ειδικό η καλύτερη απόχρωση του ombre είναι να τα κάνεις να φαίνονται σαν να τα έχει ανοίξει ο ήλιος. Εξάλλου αυτή είναι και η φιλοσοφία της τάσης: η απόχρωση που δημιουργείται όταν ξανοίγουν τα μαλλιά από τον ήλιο. Έτσι, μας συμβουλεύει:

• Προτιμήστε τις ζεστές αποχρώσεις κι αποφύγετε τα ψυχρά χρώματα για επιτυχημένα ombre μαλλιά. Ταιριάζουν απόλυτα στις Ελληνίδες ως μεσογειακές γυναίκες.

• Η απόλυτη αρμονία χωρίς μεγάλες διαφορές είναι το ιδανικό. Κάντε τα μαλλιά σας όσο πιο ‘’ήσυχο’’ ombre μπορείτε καθώς οι υπερβολές δεν οδηγούν σε κομψό αποτέλεσμα. Γενικά, υποστηρίζει τη γυναικεία και θηλυκή εκδοχή του ombre αλλά ορισμένες φορές οι ακραίες διαφορές μπορεί να αποκτήσουν ενδιαφέρον στην περίπτωση που το στιλ μιας γυναίκας το επιτρέπει.

Εκμεταλλευτείτε την απόχρωση που έχουν τα μαλλιά σας από το Καλοκαίρι. Περάστε μόνο τη ρίζα σας και αφήστε τα ξανοίγματα που έχουν από το Καλοκαίρι φρεσκάροντας μόνο τις άκρες σας για 5-6 λεπτά με τη βαφή.

Και τώρα ήρθε η ώρα για να μάθετε το νέο μεγάλο trend που θα αγαπήσετε στα μαλλιά σας: Είναι η τάση bronde! Δηλαδή, brown + blonde= bronde! Αυτό σημαίνει ο αρμονικός συνδυασμός του καστανού και του ξανθού χρώματος με μία απόλυτη φυσικότητα που προκύπτει από πάρα πολύ λεπτές ανταύγειες ώστε να φαίνεται ενιαίο το χρώμα. Για πρώτη φορά ενοποιούμε το ξανθό με το καστανό με τον πιο φυσικό τρόπο!

Extra tips:

• Τα μαλλιά είναι ταλαιπωρημένα μετά από τον ήλιο του Καλοκαιριού γι αυτό κόψτε τις άκρες τους και κάντε ένα καλό καθάρισμα.

• Εφαρμόστε αρκετές μάσκες μαλλιών 3 μέρες πριν την εφαρμογή της βαφής για να ενυδατωθούν οι άκρες των μαλλιών σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.