ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Παιχνίδι με τα μαλλιά;


13 Ιουνίου 2014

Γιατί όχι; Με τα νέα Spraychalks της Bumble and bumble.

Το καλοκαίρι το στιλ γίνεται πιο ανάλαφρο και όλες οι γυναίκες επιζητούν μία αλλαγή. Το πρώτο που έρχεται στο μυαλό είναι τα μαλλιά. Αλλάζουν εύκολα, γρήγορα και ανανεώνουν την εμφάνιση. Η Bumble and bumble γνωρίζει καλά αυτή την ανάγκη και δημιούργησε τα Spraychalks, μια περιορισμένης έκδοσης συλλογή που περιλαμβάνει στιγμιαίου στεγνώματος σπρέι σε 3 διαφορετικά χρώματα: ροζ (blush), μοβ (lavender) και μπλε (cobalt).

spray-chalk

Δώστε λοιπόν ένα παιχνιδιάρικο twist στα μαλλιά σας, χαρίζοντας ξεχωριστό στιλ και προσωπικότητα στα συμβατικά και συνηθισμένα χτενίσματα. Η ειδική σύνθεση των σπρέι μπορεί να μεταμορφώσει το ένα χτένισμα για μία avant-garde εμφάνιση αλλά και για διακριτικές πινελιές αν θέλετε το αποτέλεσμα να είναι πιο καθημερινό.

1

Σχεδιασμένα για να διεγείρουν τη φαντασία με τα ζωντανά τους χρώματα, τα Spraychalks είναι ιδανικά για ένα δημιουργικό styling στο σπίτι! Ανάλογα με την ποσότητα που θα χρησιμοποιηθεί το αποτέλεσμα μπορεί να είναι άκρως εντυπωσιακό, διακριτικό ή σοφιστικέ. Είναι ιδανικά για όλους τους τύπους μαλλιών και φεύγουν απλά με το λούσιμο.

Αποκτήστε τα κι αισθανθείτε για λίγο ο hairstylist του εαυτού σας!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.