ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

5 hair oils για ενυδάτωση


8 Οκτωβρίου 2014

hair-Copy.jpg

Η περιποίηση των μαλλιών έχει περάσει σε μία νέα εποχή πια. Ένα σωρό προϊόντα είναι διαθέσιμα στην αγορά για να καλύψουν τις ανάγκες της καθεμίας από εμάς ξεχωριστά. Άλλες χρειάζονται λάμψη, άλλες δύναμη ή όγκο αλλά η βασική ανάγκη που έχουν όλες ανεξαιρέτως είναι η ενυδάτωση. Τα υγιή μαλλιά δεν μπορεί παρά να είναι όμορφα και γοητευτικά.

Είναι λογικό, όπως ακριβώς συμβαίνει και με την επιδερμίδα μας, τα μαλλιά να αφυδατώνονται. Κι αυτό οφείλεται τόσο στο σεσουάρ και τα προϊόντα styling όσο και στις συνθήκες τις καθημερινότητας που τα υποβάλουμε. Αφυδατωμένα μαλλιά σημαίνει μαλλιά με θαμπή όψη. Επομένως αυτό που χρειαζόμαστε όλες στο hair kit μας είναι ένα λαδάκι. Τα λεγόμενα hair oils που πλέον κυκλοφορούν σε πολλές εκδοχές είναι ένα βοηθητικό προϊόν που θα χαρίσει στα μαλλιά όλες τις ώρες τις ημέρας αυτό που χρειάζονται, ενυδάτωση. Όλα τους είναι εύχρηστα, εφαρμόζονται σε στεγνά ή νωπά μαλλιά και έχουν υπέροχο άρωμα που σου φτιάχνει τη διάθεση.

[gallery-389212]  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.