ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Διεκδικήστε το καλύτερο για τα μαλλιά σας


4 Νοεμβρίου 2014

UY1A9624-V3A.jpg

Τα μαλλιά είναι ένα από τα βασικά στοιχεία ομορφιάς κάθε γυναίκας, όπως επίσης ένα από τα πιο συχνά προβλήματα είναι να φαίνονται θαμπά και σπασμένα. Ωστόσο είναι επιθυμία αλλά και δικαίωμα κάθε γυναίκας να έχει υγιή και λαμπερά μαλλιά. Τα κακά νέα είναι ότι οι συνθήκες της καθημερινότητας, ακόμα και το νερό που λουζόμαστε μπορούν να βλάψουν την τρίχα.

Σύμφωνα με έρευνα των επιστημόνων του Ινστιτούτου Έρευνας Μαλλιών του Pantene Pro-V, τα μαλλιά υφίστανται συσσώρευση οξειδωτικών μετάλλων και κυρίως χαλκού.

86165_PHRI_Thomas_lower res

Dr.Jeni Thomas

Επιπλεόν, η Dr.Jeni Thomas, Ph. D., του Pantene Pro-V Hair, Research Institute τονίζει ότι παρά το γεγονός ότι τα μέταλλα είναι ευεργετικά για τον οργανισμό, φθείρουν την τρίχα. Η υπερβολική συγκέντρωση των μετάλλων διασπά και διαβρώνει τις πρωτεΐνες και τα λιπίδια που βρίσκονται στον εσωτερικό φλοιό τις τρίχας.

Πώς όμως μπορούμε να προστατεύσουμε τα μαλλιά μας αφού τα στοιχεία που τα φθείρουν βρίσκονται σε απαραίτητες συνήθειες όπως το λούσιμο; Η νέα τεχνολογία Antioxidant Damage Blocker του Pantene δίνει τη λύση και μας κάνει να μην συμβιβαζόμαστε με κάτι λιγότερο από τέλεια μαλλιά.

pantene

Πρόκειται για μία τεχνολογία με αντιοξειδωτική δράση κατά της φθοράς των μαλλιών, η οποία χάρη σε έναν “έξυπνο μαγνήτη” –το EDDS- αιχμαλωτίζει το χαλκό και βοηθά δραστικά στην εξουδετέρωσή του. Με αυτό τον τρόπο αποτρέπεται η φθορά της τρίχας.

Την εξειδικευμένη περιποίηση που προσφέρει η νέα τεχνολογία του Pantene συμπληρώνει και η νέα σειρά conditioner. Εμπλουτισμένα με ένα σύστημα κερατίνης, ειδικά σχεδιασμένο για την ενίσχυση της άμυνας των μαλλιών και τη “γλιτώνει” από τη φθορά του styling.

ConditionerWE(HairFallDefence)StraightOn

Χαρίστε λοιπόν στα μαλλιά σας αυτό που τους αξίζει και εμπιστευτείτε άφοβα τα νέα προϊόντα περιποίησης μαλλιών του Pantene με την νέα τεχνολογία Antioxidant Damage Blocker.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.