ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Οι πιο hot γιορτινές τάσεις στα νύχια


30 Δεκεμβρίου 2014

Ποια γυναίκα αυτές τις γιορτές δε θέλει να λάμπει και να ξεχωρίζει; Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις μας θα πρέπει να περιλαμβάνουν μοναδικά chic beauty looks για να φέρνουν τα νύχια μας στο επίκεντρο!

3

Μακρυά μυτερά ή κοντά τετράγωνα νύχια, σε γοητευτικές σκούρες αποχρώσεις όπως το εντυπωσιακό βυσσινί ή το μυστηριώδες μαύρο που κοκκινίζει ή ακόμα το γεμάτο πάθος κλασικό αλλά πάντα διαχρονικό κόκκινο, κλέβουν την παράσταση!

image1

Όποια από εσάς θέλει να απογειώσει την εορταστική της εμφάνιση (πάντα με μέτρο) μπορεί να ζητήσει από την nail artist να προσθέσει είτε χρυσόσκονη στην βάση του νυχιού είτε χρυσή ταινία κοντά στο ελεύθερο άκρο ή ακόμα και το αγαπημένο μου nail trend Louboutin, με όποιους συνδυασμούς εσείς θέλετε!

4

image4

image5

Extra Tips: Μην ξεχνάτε δεν υπερβάλουμε πότε στα νύχια μας, δεν είναι chic. Λέμε ναι σε ενδυματολογικές προκλήσεις και απλά τα νύχια συνοδεύουν...και πιστέψτε με ένα σωστό manicure ξέρει πάντα να κερδίζει.

Καλές γιορτές με κόκκινες αποχρώσεις και χρυσές πινελιές!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.