ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Οι φετινές τάσεις στα μαλλιά και πως να τις πετύχουμε


31 Ιανουαρίου 2015

IMG_20141009_120015.jpg

Τίποτα extreme, τίποτα κλασσικό, αλλά  τιθασευμένη φυσική κίνηση είναι αυτή που κυριαρχεί φέτος στο hairstyle της σεζόν. Τα loose waves και οι sleek χωρίστρες στη μέση πιάνονται σε αλογοουρές ή σε ατίθασους κότσους, ενώ το iconic bob cut επανέρχεται δυναμικά.

Ο Armani και ο Moschino διατηρούν το pixie με άρωμα ‘60s, ενώ ο γαλλικός οίκος Louis Vuitton, ο Burberry Prosum και ο Isabel Marant κρατάνε την αίσθηση του καλοκαιρινού messy αλλά πιο φροντισμένο.

Ο Σταμάτης Καραΐσκος ως ειδικός για τα μαλλιά επιβεβαιώνει τις παραπάνω τάσεις, κάνει focus στην τεχνική του free cutting και συμβουλεύει για το την περιποίησης των μαλλιών. Επισημαίνει ότι κάθε κουπ για να διατηρεί τη γραμμή της και τα μαλλιά να παραμένει υγιή πρέπει να ανανεώνεται κάθε ενάμιση με δύο μήνες. Τέλος, πιστεύει ότι κάθε γυναίκα πρέπει να κόψει τα μαλλιά της κοντά γιατί “το κοντό είναι μια επανάσταση για μια γυναίκα, την απελευθερώνει από φοβίες και τη δείχνει πιο δυναμική. Ο μύθος ότι χάνει τη θηλυκότητα της δεν ισχύει. Υπάρχουν κοντά που ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα”.

Δύο τάσεις που θα επικρατήσουν είναι το καρέ μέχρι τους ώμους και τα μακριά ελεύθερα φιλαρισμένα μαλλιά. Και στις δυο περιπτώσεις τα μαλλιά δουλεύονται με free cutting, μία καινούρια τεχνική κοψίματος.

Tip: Η κάθε γυναίκα μπορεί να τα πετύχει χωρίς ιδιαίτερο κόπο και γρήγορα, αρκεί να έχει χρησιμοποιήσει τα κατάλληλα προϊόντα πριν και μετά το στέγνωμα των μαλλιών... 1

όπως το Keratine Thermique, Kérastase.

IMG_20141009_120015Bio: Ο Σταμάτης Καραΐσκος είναι ο πρώτος «Κ Ambassador» του luxury brand Kérastase στην Ελλάδα. Ασχολείται επαγγελματικά με το hairstyling 22 χρόνια, ενώ τα τελευταία 12 διατηρεί τον δικό του χώρο, το Sadhu hair στον Πειραιά. Εμπνέεται από τη μόδα, τον κινηματογράφο αλλά και την αρχιτεκτονική. Πρόσφατα ανέλαβε το ρόλο του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Haute Coiffure, μια ευκαιρία για εκείνον να εκφράσει ακόμα περισσότερο τις δημιουργικές του ιδέες και να αναδείξει τις  εκπληκτικές του ικανότητες ως κομμωτής. Top στιγμή της καριέρας του μέχρι σήμερα είναι η συμμετοχή του στο show που έγινε στο Λούβρο, το οποίο είχε ως θέμα την Ελλάδα με την Haute Coiffure.

[gallery-420232] Sadhu hair: Ακτή Κουντουριώτου 15-17, Πειραιάς. Facebook: Sadhu Hair Instagram: Sadhu Hair

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.