ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

To Elvive της L’Oreal Paris μάς μαθαίνει να περιποιούμαστε τα μαλλιά μας!


17 Μαρτίου 2015

advertorial2-Copy.jpg

Κάθε γυναίκα είναι μοναδική, με τον δικό της τύπο μαλλιών και τις δικές της ανάγκες. Οι περισσότερες από εμάς, όμως, δεν “γνωρίζουμε” τα μαλλιά μας και κατά συνέπεια, δεν ξέρουμε και πώς να τα φροντίζουμε σωστά.

Η L’Oreal Paris πρωτοπορεί άλλη μία φορά και έρχεται να το αλλάξει αυτό, με το πρώτο ελληνικό site διάγνωσης και συμβουλευτικής, σχετικά με τον τύπο και τις ανάγκες μαλλιών της κάθε γυναίκας. Το myelvive.gr είναι εδώ για να μας δείξει πώς πρέπει να περιποιούμαστε τα μαλλιά μας και ποιο είναι το ιδανικό Elvive για κάθε μια μας!

Εκεί, μας περιμένει ο Βασίλης Στρατηγός, επίσημος hair expert της L’Oreal Paris, ο οποίος μέσα από μια σειρά διαδραστικών ερωτήσεων, μας καθοδηγήσει σε ένα ταξίδι ομορφιάς και γνώσης γύρω από τη φροντίδα των μαλλιών. Μας βοηθά να κατανοήσουμε τις ανάγκες τους και μας προτείνει την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης που μας ταιριάζει.

Έχεις, λοιπόν, μαλλιά άτονα που θέλουν περισσότερη λάμψη; Θέλεις να μάθεις πώς θα απαλλαγείς από το φριζάρισμα; Πώς να συνδυάζεις το λάδι με τη μάσκα για περισσότερη θρέψη;

Η L’Oreal Paris και ο Βασίλης Στρατηγός έχουν όχι μόνο τις απαντήσεις, αλλά και το δικό σου Elvive!

Μάθε την ιδανική ρουτίνα περιποίησης για κάθε τύπο μαλλιών, ξεκλείδωσε χρήσιμα tips για την έξυπνη χρήση των προϊόντων, βρες τη δική σου σειρά Elvive και… κέρδισέ την με έκπτωση!

Υπάρχει ένα Elvive για κάθε Ελληνίδα, εσύ ακόμα να βρεις το δικό σου;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.