ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Ποια είναι τα κατάλληλα summer haircolours


18 Μαΐου 2015

a94ffcb94d03a3a2d91cc73e45a563ee.jpg

Το καλοκαίρι ο ήλιος και η θάλασσα φθείρουν και ταλαιπωρούν τα βαμμένα μαλλιά. Το αλάτι και το καθημερινό λούσιμο ξεθωριάζουν και αλλοιώνουν το χρώμα. Γι' αυτό τον λόγο καλό είναι να γίνει η σωστή επιλογή haircolour για πιο ανάλαφρο και λαμπερό αποτέλεσμα. Ανάλογα με την εποχή πρέπει να γίνεται και η ανάλογη επιλογή στον τόνο της βαφής.

Οι γυναίκες που έχουν βάψει τα μαλλιά τους ξανθά να προτιμήσουν το ombre hairlook και να δώσουν έμφαση στις άκρες της τρίχας, ανοίγοντας αρκετά το χρώμα. Γενικά, η εφαρμογή του balayase και του ombre είναι ο,τι καλύτερο για το summer look. Μη φοβάστε αν η ρίζα σας είναι αρκετά σκουρόχρωμη, τολμήστε το συγκεκριμένο στιλ. Είναι πρακτικό και αρκετά in fashion. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους μαλλιών, ακόμα και στο κόκκινο.

Για τα αρκετά σγουρά μαλλιά επιλέξτε ένα πιο καλοκαιρινό haircut όπως το άφρο. Επιλέξτε μελί τόνους αν θέλετε να ζωντανέψετε τα καστανά ή σε φυσικούς τόνους μαλλιά σας. Σε περίπτωση που θέλετε να διατηρήσετε ομοιόμορφο το χρώμα σας, οι ξανθές επιλέξτε μπεζ- ξανθιά απόχρωση, ενώ αν είστε καστανές το μπεζ της άμμου είναι ο καταλληλότερος τόνος.

Όσες έχουν βαμμένα μαλλιά στο χρώμα της πλατίνας να προτιμήσουν την πιο ουδέτερη μορφή της συγκεκριμένης σύνθεσης και να συμπληρώσουν λίγη ποσότητα βαφής στο χρώμα γκρι- σταχτί, αν και καλό είναι να αποφεύγετε το συγκεκριμένο hairlook.

[gallery-449183]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.