ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Tips για υγιή μαλλιά και το καλοκαίρι


15 Ιουνίου 2015

Τα μαλλιά είναι βασικό στοιχείο της θηλυκότητας και επειδή οι περισσότερες τα ταλαιπωρούμε με βαφές και styling χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση για να διατηρήσουν την υγεία και τη λάμψη τους.

Όπως ακριβώς συμβαίνει και με την επιδερμίδα, έτσι και τα μαλλιά χρειάζεται να είναι καλά ενυδατωμένα. Κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, η πολύωρη έκθεση στον ήλιο και το θαλασσινό αλάτι επιβαρύνουν την τρίχα με αποτέλεσμα να αφυδατώνεται και να σπάει.

Επομένως, για να διατηρήσουμε την όμορφη κώμη για την οποία τόσο έχουμε προσπαθήσει πρέπει να φροντίσουμε τα μαλλιά μας και τη σωστή ενυδάτωσή τους:

  • Βρίσκουμε το σωστό σαμπουάν για τον δικό μας τύπο μαλλιών. Πολλές φορές, αγνοούμε τις λεζάντες των προϊόντων κι έτσι να βλάπτουμε την τρίχα χωρίς να το καταλάβουμε.
  • Δεν ξεχνάμε να βάζουμε conditioner και 2-3 φορές την εβδομάδα να κάνουμε μία μάσκα περιποίησης. Κι αυτό γιατί το καλοκαίρι τα μαλλιά - ακόμα κι αν δεν πηγαίνουμε στην παραλία- αφυδατώνονται πιο εύκολα. 
  • Το λαδάκι στις άκρες είναι χρήσιμο και δίνει άμεσα “ανάσα” στην τρίχα. Απαραίτητο και για το νεσεσέρ της παραλίας είναι ένα ενυδατικό προϊόν θα προστατεύσει αλλά και θα χαρίσει στα μαλλιά ότι χρειάζονται.
  • Αντηλιακή προστασία και στα μαλλιά! Σε καμία δεν αρέσουν τα αφυδατωμένα θαμπά μαλλιά, γι' αυτό μαζί με το αντηλιακό προσώπου και του σώματος, βάλτε και στα μαλλιά σας. Στην αγορά πλέον θα βρείτε πολλούς τύπους αντηλιακών ειδικά για μαλλιά σε μορφή spray ή κρέμας που σίγουρα θα ανταποκριθούν στις ανάγκες σας.
[gallery-457024]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.